Eurovision 2014: Ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα είναι ο χορογράφος της φετινής συμμετοχής της Ελλάδας

Ο νεαρός χορογράφος θα επιμεληθεί την εμφάνιση των Freaky Fortune & Riskykidd.


Ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες χορευτές και χορογράφους θα επιμεληθεί την εμφάνιση της Ελληνικής αποστολής στην Κοπεγχάγη! Πρόκειται για τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον οποίο οι φανατικοί του διαγωνισμού γνωρίζουν από τη συμμετοχή του στα χορευτικά του Σάκη Ρουβά (2009) και της Ελευθερίας Ελευθερίου (2012).  Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι πλέον συνεργάτης και assistant του Φωκά Ευαγγελινού και θα στήσει το «Rise Up» επί σκηνής Eurovision!

Η Ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για Κοπεγχάγη στις 29 Απριλίου και η πρώτη πρόβα της είναι προγραμματισμένη για τις 30 Απριλίου. Υποστηρικτής της είναι φέτος ο ΕΟΤ, ο οποίος έχει ετοιμάσει ένα λεύκωμα με φωτογραφίες απ’όλη την Ελλάδα, το οποίο θα δοθεί σε όλα τα υψηλά ιστάμενα στελέχη της EBU και στους υπεύθυνους αποστολών κάθε χώρας. Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι εκτός από το press kit του «Rise Up» θα παραλάβουν κι έναν κατάλογο City Break του ΕΟΤ.

Οι Ελληνικές κοινότητες της Κοπεγχάγης και του Μάλμε θα δεξιωθούν τους Έλληνες εκπροσώπους για άλλη μια χρονιά όπως και η Ελληνική πρεσβεία στην Κοπεγχάγη. Παραδοσιακά όλες οι πρεσβείες δεξιώνονται τους καλλιτέχνες τους στην εκάστοτε πόλη που διοργανώνει τον διαγωνισμό.

Τα ρούχα για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις των Freaky Fortune και του Riskykidd έχει επιμεληθεί η εταιρεία G-Star.

ogaegreece.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!