Eurovision 2014: Η ‘Ελενα Παπαρίζου εκπροσωπεί τη Σουηδία και παίρνει μέρος στον πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen

Survivor και έφυγε για τον μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 8 Μαρτίου στη Στοκχόλμη.


«Go Helena, Go Greece» φωνάζαμε κάποτε για το κορίτσι μας που εκπροσωπούσε τη χώρα μας στο διαγωνισμό τραγουδιού και τελικά ήταν και η μοναδική που έφερε και τη νίκη, αλλά φέτος υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αλλάξει το σλόγκαν σε «Go Helena, Go Sweden».

Η Έλενα Παπαρίζου μετά τις φήμες που είχαν διαρρεύσει για ενδεχόμενη ανάθεση σε εκείνη από τη σουηδική πλευρά, πλέον είναιεπίσημα μία από τις υποψήφιες του Melodifestivalen 2014, του σουηδικού διαγωνισμού μέσα από τον οποίο αναδεικνύεται ο εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision.

Έλενα θα διαγωνιστεί με το τραγούδι Survivor που υπογράφουν οι Bobby Ljunggren, Henrik Wikström, Karl-Ola Kjellholm και Sharon Vaughn. Θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού την 1η Φεβρουαρίου στο Μάλμε με άλλους 7 υποψηφίους και ευελπιστεί να κερδίσει την πρόκριση στον τελικό που θα γίνει στις 8 Μαρτίου του οποίου ο νικητής θα κερδίσει την εκπροσώπηση της Σουηδίας στη Eurovision του 2014.

Ευχόμαστε στην Έλενα ολόψυχα κάθε επιτυχία και εκείνη έχει ένα μήνυμα για τους θαυμαστές στην Ελλάδα που φέτος δεν θα την απολαύσουν σε live εμφανίσεις: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Βρίσκομαι στην Στοκχόλμη, σήμερα είναι η επίσημη μέρα που παρουσιάζουμε τα τραγούδια για τους δυο ημιτελικούς. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Σας έχω μέσα στην καρδιά μου».

peoplegreece.com



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!