Ετεοκλής Παύλου: “Έκανα μία Πρωτοχρονιά τελείως μόνος μου, σε ένα υπόγειο που δεν υπήρχε ούτε ρεύμα ούτε τίποτα


Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» παραχώρησε δηλώσεις ο Ετεοκλής Παύλου ο οποίος με αφορμή τις γιορτινές ημέρες αποκάλυψε πως το παρελθόν είχε κάνει μία Πρωτοχρονιά μόνος του λόγω προπόνησης.

«Για να μην πω ότι κάθε χρόνο τρώω 60 μελομακάρονα και δεν μπορώ να κουνηθώ, θα πω κάτι άλλο. Πριν από την Ελένη (σ.σ. Χατζίδου» και το παιδί μας, είχα κάνει μια Πρωτοχρονιά μόνος μου τελείως. Τελείως μόνος, παιδιά. Σε έναν αθλητικό σύλλογο όπου ήμουν χωρίς ρεύμα, χωρίς τίποτα.

Ήμουν εντελώς μόνος μου. Δεν υπήρχε άνθρωπος και δεν υπήρχε ούτε ρεύμα, τίποτα. Σε ένα υπόγειο στο Μικρολίμανο, εκεί όπου έκανα κανόε καγιάκ. Δεν ήθελα να χάσω την προπόνηση μου, ήμουν 17 – 18 χρονών, λίγο πριν από το παγκόσμιο ετοιμαζόμουν και δώδεκα η ώρα το βράδυ ήταν η τρίτη μου προπόνηση και ήθελα να μπει έτσι ο νέος χρόνος. Με αθλητική διάθεση, σκεφτόμουν, για να μου πάει και αθλητικά η χρονιά.

Με αφορμή όλα αυτά που ζούμε, η ευχή μου δεν μπορεί να είναι άλλη από την υγεία και την ειρήνη. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα είναι για όλους σε αυτή τη ζωή, να μην το ξεχνάμε και να εκτιμάμε αυτά που έχουμε», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!