Έσβησε από πάνω της τους λεκέδες

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου δεν είναι πια ερωτευμένη με το Δημήτρη Μηλιώνη και τον διαγράφει από τη ζωή της και το σώμα της!


Έσβησε από πάνω της τους…λεκέδες! Ετσι χαρακτήρισε η Ζέτα Θεοδωροπούλου τα τατουάζ με τα αρχικά του πρώην της Δημήτρη Μηλιώνη, τα οποία είχε «χτυπήσει» την εποχή που ήταν ερωτευμένη μαζί του και θεωρούσε ότι αυτός ο άνθρωπος θα έμενε στην καρδιά της για πάντα.

Το γνωστό μοντέλο, που ζει πλέον ένα νέο μεγάλο έρωτα με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη, δεν μπορούσε να έχει άλλο στο κορμί του «σημάδια» από τον πρώην του. Έτσι έκλεισε ραντεβού με τον tattoo artist Λουκά Αρμάο και τον επισκέφθηκε στο στούντιό του αποφασισμένη για όλα. Τα τατουάζ που είχε κάνει στον ώμο της με τα αρχικά D και Ζ (Δημήτρης – Ζέτα) μπλεγμένα μέσα σε άνθη λουλουδιών «μεταμορφώθηκαν» σε κλαδιά, ενώ από πάνω ο καλλιτέχνης σχεδίασε και ένα πουλί.

«Λένε πως όταν χτυπάς tattoo το όνομα κάποιου, θα υπάρχει με κάποιον έμμεσο ή άμεσο τρόπο στη ζωή σου για πάντα… Κάτι θα σε δένει! Όταν αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει ούτε στη ζωή σου, ούτε στο μυαλό σου, ούτε στην καρδιά σου, πλέον δεν είναι εκείνο το αρχικό συναίσθημα που νιώθεις χαράζοντάς το, αλλά το θεωρείς λεκέ!» σχολίασε η Ζέτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. «Και άργησα!» συμπλήρωσε παρακάτω, ενώ λίγο μετά ανέβασε φωτογραφίες από τα καινούργια της τατουάζ συγκεντρώνοντας πλήθος θετικών σχολίων από τους fans της.

f53t3244w5t_3



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!