Ερωτευμένη η Μαρία Κορινθίου: «Είμαι σε σχέση» – Μίλησε για πρώτη φορά για τον νέο σύντροφό της


Ερωτευμένη είναι η Μαρία Κορινθίου, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο στη συνέντευξη που έδωσε στην Ιωάννα Μαλέσκου, για το «Καλοκαιρινό ραντεβού», η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή το πρωί της Πέμπτης (17/7).

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μαρία Κορινθίου εξομολογήθηκε πως: «Τον έχω ανοίξει τον κύκλο του έρωτα, είμαι σε σχέση. Είμαι καλά, δεν θα ήμουν σε σχέση αν δεν ήμουν καλά, εάν δεν υπήρχε αυτή η φωτιά».

Συνεχίζοντας, η επιτυχημένη ηθοποιός εξήγησε ότι: «”Είμαι καλά και μόνη μου”, αλλά μια άλλη πύρινη μπάλα… Πολλή φωτιά. Αυτός που έχω απέναντί μου να είναι πιο δυνατός από μένα, να είναι έτσι όπως εγώ το έχω στο δικό μου μυαλό, στις δικές μου απαιτήσεις, να είναι αρσενικό. Να με αφήνει να τραβάω μέσα την δική μου αρσενική πλευρά, να είμαι γυναίκα. Τους μηχανισμούς του χώρου μας τους ξέρει, αλλά δεν είναι του entertainment».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!