Έρχεται η 6η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας το Σάββατο 15 Ιουνίου


Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας ετοιμάζεται πυρετωδώς για την 6η Λευκή Νύχτα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και συγκεκριμένα το Σάββατο 15 Ιουνίου.


Όπως έχει αποδειχθεί και από την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν οι προηγούμενες Λευκές Νύχτες, ο κόσμος της Κυπαρισσίας και των γύρω περιοχών έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, η οποία θεωρείται πλέον θεσμός και πόλος έλξης πολλών επισκεπτών στην περιοχή μας.

Για τον λόγο αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας κάλεσε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να συμμετέχουν και να στηρίξουν τον θεσμό σημειώνοντας:


«Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης, για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τα μέγιστα οικονομικά και τουριστικά οφέλη, καλούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να συμμετέχουν ουσιαστικά στο μέγιστο αυτό εγχείρημα:

Φροντίζοντας την εικόνα των καταστημάτων μας εσωτερικά και εξωτερικά (βιτρίνες, πεζοδρόμια). Αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες δράσεων (μουσικά happenings, events θεάματος, κεράσματα). Με τις ελκυστικότερες εκπτώσεις και προσφορές. Με τις μέγιστες δυνατές χορηγίες.

Αναρτώντας την αφίσα του Εμπορικού Συλλόγου, διαφημίζοντάς το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης ή με όποιον άλλον τρόπο νομίζετε. Δεκτές όλες οι ιδέες και προτάσεις για την πραγματοποίηση μιας μοναδικής και αξέχαστης βραδιάς!!!


Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων και τουριστικών γραφείων να κάνουν γνωστά τα προσιτά πακέτα τους, ώστε να προσελκύσουν όσο το δυνατό περισσότερες επισκέπτες.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου έχουν το συντονιστικό ρόλο αυτής της διοργάνωσης αναλαμβάνοντας να στηρίξουν και να διαφημίσουν τη βραδιά αυτή, καθώς και να την πλαισιώσουν με μουσικά σχήματα και δρώμενα που θα εκπλήξουν μικρούς και μεγάλους.»



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!