Επεισοδιακή πρεμιέρα για Γιάννη Μπέζο και Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Άνθρωπος από το κοινό λιποθύμησε, σπέρνοντας τον πανικό!


Χθες βράδυ ήταν η επίσημη πρεμιέρα του Γιάννη Μπέζου και της Δάφνης Λαμπρόγιαννη με το εξαιρετικό έργο “Ένας ήρωας με παντόφλες”, μια πρεμιέρα που κύλησε επεισοδιακά για τους ηθοποιούς και τους παρευρισκόμενους!

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο σκηνοθέτης Βασίλης Βασιλείου που καθόταν στα πρώτα καθίσματα του θεάτρου “Βρετάνια” έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναταραχή στην αίθουσα και να διακοπεί η παράσταση. Αμέσως πολλοί από τους παρευρισκόμενους έσπευσαν να βοηθήσουν τον σκηνοθέτη, ενώ ο Γιάννης Μπέζος κατέβηκε από τη σκηνή για να βρεθεί κοντά στον άνδρα που αντιμετώπισε πρόβλημα.

Η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποία παρέμεινε στη σκηνή, έδειχνε τρομοκρατημένη, ενώ αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα που έχασε τις αισθήσεις του. Κοντά στον σκηνοθέτη βρέθηκαν οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ναταλία Τσαλίκη, Μάρκος Σεφερλής και πλήθος διασήμων που τίμησαν από κοντά τους ηθοποιούς.

Έπειτα από μια αναταραχή περίπου ενός τετάρτου, η παράσταση συνεχίστηκε, ενώ οι ηθοποιοί στο τέλος απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα για τις ομολογουμένως εξαιρετικές ερμηνείες τους, σε μια καλοδουλεμένη παράσταση με ωραίο ρυθμό, προσεγμένα κοστούμια και σκηνικά και νοήματα που αντέχουν δυνατά μέχρι και σήμερα.

800_97a483d6-571b-46c7-b227-5b381c0e7e0e

Ανάμεσα στους πολλούς γνωστούς που βρέθηκαν στην πρεμιέρα ήταν οι Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά, Ναταλία Τσαλίκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάκης Λαζόπουλος, Αιμίλιος Χειλάκης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Χρήστος Λούλης, Κατερίνα Γιατζόγλου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Λόλα Νταϊφά,Κοραλία Καράντη, Γωγώ Μπρέμπου, Κατερίνα Διδασκάλου, Φαίη Ξυλά, Νόνικα Γαληνέα, Γιώργος Κιμούλης κ.α.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!