Επανορθωτική Πλαστική και Αισθητική: Ρωτήσαμε και μάθαμε όσα σας ενδιαφέρουν τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Μιλήσαμε μαζί του και μας αποκάλυψε πολλά, αφού τις τελευταίες δεκαετίες ο γιατρός έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη!


Ταξιδεύει σε όλα τα σημεία του πλανήτη ως επιστήμονας που έχει να επιδείξει έργο μετέχοντας σε διεθνή συνέδρια υψηλών απαιτήσεων. Μοιράζει το χρόνο του σε Αθήνα και Κύπρο, διατηρώντας προσωπική σχέση με τους ασθενείς και πελάτες του. Τελειομανής με ότι φέρει την σφραγίδα του, ο Γιώργος Παπαγεωργίου   προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της Αισθητικής & Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής μέσα από μία δυνατή ομάδα συνεργατών  αλλά και ένα τέλειο εξοπλισμό για μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου  και  σώματος.

Μιλήσαμε μαζί του και μας αποκάλυψε πολλά, αφού τις τελευταίες δεκαετίες ο γιατρός έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη!

 Επέμβαση ή εναλλακτική μη χειρουργική λύση; Ποια είναι η δική σας γνώμη; Αυτό είναι κάτι που θα ρωτούσαν πολλές γυναίκες. 

Εχουμε στις μέρες μας την δυνατότητα με την εξέλιξη των τεχνολογιών, να χρησιμοποιούμε για ήπιες χαλαρώσεις του προσώπου και του σώματος, διάφορα μηχανήματα που βοηθούν στην αντιμετώπιση προβλημάτων χωρίς χειρουργείο.

Τέτοια μηχανήματα είναι ορισμένα Laser & οι ραδιοσυχνότητες (RF= Radio frequency). Έχουν καλά αποτελέσματα, όπως προαναφέραμε, για μετρίου βαθμού χαλαρώσεις. Σε σημαντικές χαλαρώσεις του προσώπου, του λαιμού αλλά και του σώματος η λύση πρέπει να είναι χειρουργική. Δεν θα πρέπει κανείς να φοβάται τις χειρουργικές επεμβάσεις που αφορούν την Πλαστική Χειρουργική. Με τον σωστό προγραμματισμό, την μελέτη του κάθε περιστατικού και την πραγματοποίηση των επεμβάσεων σε κατάλληλη κλινική ή νοσοκομείο, τα αποτελέσματα, είναι εξαιρετικά και αλλάζουν την ζωή και την διάθεση των ανθρώπων.

00000

Θα ήθελα να μας απαντήσετε για το αν είναι ασφαλή τα υλικά που χρησιμοποιούνται; Είναι κάτι που υπάρχει διάχυτο σαν φήμη, ότι κάποιοι χρησιμοποιούν λάθος υλικά ή μη καλά. 

Το θέμα των υλικών που χρησιμοποιούνται στο πρόσωπο & το σώμα για την βελτίωση του όγκου που έχει χαθεί, για την βελτίωση των ρυτίδων ή για βαθιά ενυδάτωση (μεσοθεραπεία), πρέπει να είναι πιστοποιημένα από διεθνείς ελεγκτικούς οργανισμούς για να μας παρέχουν ασφάλεια και ποιότητα. Θεωρώ αδιανόητο να γίνεται το αντίθετο. Να σημειώσουμε εδώ ότι τα καλά υλικά δεν μπορεί να είναι ποτέ υπερβολικά φθηνά. Για την ασφάλεια όλων μας τα καλά υλικά συνοδεύονται από ειδική εσωτερική σήμανση με μοναδικό serial number. Ετσι υπάρχει δυνατότητα εάν προκύψει το οτιδήποτε να υπάρχει επικοινωνία με την παρασκευάστρια εταιρεία.

 

Υπάρχει όριο ηλικίας; Πότε θα μπορούσε μια γυναίκα να ξεκινήσει να προσέχει λίγο παραπάνω τον εαυτό της; 

Συνήθως για το πρόσωπο χρειάζονται μικρές παρεμβάσεις από την ηλικία 35-37 ετών & άνω. Φυσικά για νεαρότερες ηλικίες υπάρχουν μηχανήματα & υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόληψη, όπως π.χ. είναι η μικροδερμοαπόξεση (Peeling με ειδικούς κρυστάλλους), το Needling (μηχανικός ερεθισμός που προάγει παραγωγή κολλαγόνου) & η μεσοθεραπεία.

 

25  BB

Παπαγεωργίου Γεώργιος

Πλαστικός Χειρουργός

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

Διπλωματούχος European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery

Για οποιαδήποτε πληροφορία και στην σελίδα του γιατρού www. papageorgioug.gr

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!