Ένα Μέγαρο από μόνη της η Έλντα Πανοπούλου για ακόμα μια φορά


Αν και τελευταία δεν θέλω να βγαίνω τα Σάββατα αυτό το Σάββατο αποφάσισα να αλλάξω λίγο και να δω κάτι διαφορετικό. Δεν θα μπορούσα λοιπόν παρά… να μην πάω στο Μέγαρο (δεν μου ταιριάζει άλλωστε) και να πάω να δω κάποιον παίδαρο όπως έμαθα (ο Χρίστος Αντωνιάδης είναι παίδαρος) που τον σκηνοθετεί η Έλντα (την αγαπώ πολλά χρόνια αυτή την θεά) !!
Φυσικά μαζί τους τραγουδάει και η μοναδική Δέσποινα Ολυμπίου.

Σε μια μαγική στιγμή θεωρώ από τις καλύτερες και των τριών τους η Έλντα συναντάει την Δέσποινα Ολυμπίου και τον Χρίστο Αντωνιάδη, διαλέγουν υπέροχα ελληνικά τραγούδια, διαχρονικά και δημιουργούν ένα ελληνικό καμπαρέ που πραγματικά σας μιλάω δεν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ !!

Είναι μαγικό όλο αυτό που συμβαίνει σε αυτό το μαγαζί. Έχει τα πάντα έχει disco, έχει μπαλάντες, έχει τα αγαπημένα μας τα λαϊκά, ελληνικό σινεμά, τα ωραία ελαφρολαϊκά, έχει αποκριές, καλοκαίρι, έχει έρωτα σε γλώσσα γαλλική, ιταλική, έχει χιούμορ, συγκίνηση και αυτό είναι που το κάνει να ξεχωρίζει και να είναι μοναδικό.

Έχει μια σκηνοθεσία μαγική, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια που φυσικά όποιος γνωρίζει την Πανοπούλου, είναι σίγουρο πως ξέρει πόσο τελειομανής είναι. Ένα θέαμα που πραγματικά εγώ προσωπικά δεν ήθελα να τελειώσει. (και λέω αλήθεια γιατί έφυγα στις 5 το πρωί και δεν χόρτασα ήθελα κι άλλο)

Ακόμα πιο μαγικοί είναι όλοι όσοι παίρνουν μέρος σε αυτό το σόου οι οποίοι έχουν ταλέντο, δεξιοτεχνία σε ότι κάνουν και πραγματικά έχουμε υπέροχους καλλιτέχνες που μας παρουσιάζονται με τον καλύτερο τρόπο, φυσικά με την υπογραφή της μοναδικής Έλντας.

Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη θετική αύρα σε ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά της Αθήνας με εκπληκτικούς ανθρώπους στην πόρτα αλλά και στο σέρβις.

Η Δέσποινα, ο Χρίστος, η Έλντα, και όλοι οι ηθοποιοί, χορεύουν, τραγουδούν και όλοι γίνονται ένα.
Μην το χάσετε … Πιστέψτε με θα λατρέψετε τον παίδαρο που είναι στα καλύτερα του τον Χρίστο Αντωνιάδη… θα τρελαθείτε με την Δέσποινα Ολυμπίου με την φωνάρα της αλλά και την μαγική της αύρα και φυσικά το γεγονός ότι τραγουδάει τα πάντα και είναι συγκλονιστική.

Άφησα για το τέλος την Έλντα Πανοπούλου που ΝΑΙ επιλέγει να μην πάει Μέγαρο και να μείνει Ακαδημίας 43 γιατί απλά Μπορεί και αυτή την φορά το Υπογράφει με τον καλύτερο τρόπο!!


Concept – σκηνοθεσία: Έλντα Πανοπούλου
Χορογραφίες: Αθηνά Λάτση
“ΟΔΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ” Ακαδημίας 43 Αθήνα
Κάθε Σάββατο στις 23:00



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!