Ένα γνήσιο λαϊκό σχήμα αλλάζει την νυχτερινή Θεσσαλονίκη


Ένα γνήσιο λαϊκό σχήμα, με δυνατές παρουσίες αλλάζει την νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης

Η Άντζελα Δημητρίου ο Γιώργος Γιαννιάς, μαζί με τον Χρήστο Χολίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχονται σε ένα από τα πιο ξεχωριστά σχήματα της Θεσσαλονίκης αυτόν τον χειμώνα από την πίστα του Fix Live.

Με αφορμή την πρεμιέρα τους που θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου, οι καλλιτέχνες έκαναν δηλώσεις στις κάμερες και στους δημοσιογράφους όπου και είναι πολύ χαρούμενοι και γεμάτοι θετική ενέργεια και χαμόγελα.
Έγινε και αποκάλυψη από την Άντζελα για τον Γιαννιά λέγοντας πως εκείνη ήταν αυτή που του άλλαξε το επίθετο κι το έκανε Γιαννιάς.
(Η αλλαγή έγινε στον τόνο και από Γιάννιας έγινε Γιαννιάς)

Η Άντζελα Δημητρίου, μιλώντας για τον Γιώργο Γιαννιά, ανέφερε πως τον βοήθησε πολύ στα πρώτα του βήματα και χαίρεται όταν οι νέοι άνθρωποι αξίζουν να κάνουν δουλειές και να ανεβαίνουν ψηλά. Για τον ψηλό (Χολίδη) είπε πως ήθελε πολύ καιρό τώρα να συνεργαστούν και όλο αυτό που συμβαίνει της αρέσει πάρα πολύ. Τα αγόρια είναι πολύ χαρούμενα για αυτή την συνεργασία που ετοιμάστηκε και υποδέχονται μια Lady καταπληκτική μαζί τους σε ένα σχήμα που είναι λαικό και γεμάτο εκπλήξεις.

Μια εκρηκτική συνεργασία που είναι έτοιμη για όλα στην υπέροχη Θεσσαλονίκη !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!