Έλλη Στάη: Το καλοκαίρι συνεχίζεται [εικόνες]

Η Έλλη Στάη, η όμορφη σιδηρά κυρία της ενημέρωσης, συνεχίζει να απολαμβάνει το καλοκαίρι και τις βουτιές της -ναι, για τους περισσότερους από εμάς έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό.


Η ίδια αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Μύκονο, μαζί με τις καλές της φίλες, την Ελένη Κόκκαλη και τηΜαρία Σγουμποπούλου. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello την απαθανάτισε στην παραλία της Ψαρούς, όπου εντυπωσίασε ακόμα μια φορά με το καλλίγραμμο κορμί της.

Πως τα καταφέρνει όμως; Να τι είχε δηλώσει λίγο καιρό πριν σε συνέντευξή της στο περιοδικό People: «Βέβαια. Στους μαραθωνί­ους τρέχω μόνο 10 χιλιόμετρα, δεν τρέχω παραπάνω. Αν είχα ξεκινή­σει πιο νωρίς, μπορεί να το επιχειρούσα. Είναι κάποιοι φίλοι αθλητές και η Μαρία Πολύζου (κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ Μαραθωνίου), φοβερή αθλήτρια και υπερμαραθωνοδρόμος, που μου λέει “το έχεις, πάμε να τρέξουμε για το Μαραθώ­νιο, τα 42 χιλιόμετρα ”. Της λέω “μην αφήσουμε και τα κόκαλά μας”. Θα το ζυγίσω πολύ για να το κάνω, αλλά μπορεί να με πείσει η Μαρία. Τα 10 χιλιόμετρα τα κάνω σε 60 λεπτά. Στις προπονήσεις τρέχω περίπου 6-7 χιλιόμετρα. Και κάνω και στο σπίτι πιλάτες, λάστιχα και διά­φορα άλλα».

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

elli stai magioelli stai magio1elli stai

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!