Έλλη Στάη: Όλα τα νεότερα της νέας της εκπομπής στον Alpha

Η δημοσιογράφος μίλησε το People και αποκάλυψε όλα τα σχέδια της νέας της εκπομπής στον Alpha.


Με αυτή την ατάκα κλείνει το δελτίο Tύπου του Alpha που αναγγέλλει τη διπλή επιστροφή της Έλλης Στάη στην Κάντζα: Ως σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου και ως παρουσιάστρια μιας νέας εκπομπής που θα μεταδίδεται live τα μεσάνυχτα κάθε δεύτερης Τετάρτης, με τίτλο Ίντριγκα.

Είχαν προηγηθεί οι δύο επιτυχημένες συνεργασίες του σταθμού με τη διευθύντρια του TheToc, που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αφού η εκπομπή τις Κυριακές των δημοτικών εκλογών και των ευρωεκλογών κατέλαβε την 1η και 2η θέση αντίστοιχα, ενώ την Κυριακή των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου η εκπομπή βρέθηκε και πάλι στην κορυφή.

«Στις δύο προηγούμενες συνεργασίες του Alpha με το TheToc κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά. Το είχα άλλωστε δηλώσει στο People, στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Κυριακή των εκλογών (στις 25/01), όταν ρωτήθηκα για αν με ενδιαφέρει η κατάκτηση της πρωτιάς στην τηλεθέαση, πως σημασία έχει να γίνει καλή και σωστή δουλειά. Και αυτό συνέβη. Εκτιμώ πολύ τόσο τον Βασίλη Παπαδρόσο, όσο και τον Αντώνη Σρόιτερ. Θα δοκιμάσουμε μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε» λέει αποκλειστικά στο People.

Να σημειώσουμε επίσης πως εκτός από τον πολιτικό σχολιασμό στο κεντρικό δελτίο του Alpha, η μπαρουτοκαπνισμένη δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και μια δεκαπενθήμερη εκπομπή, την Ίντριγκα, που θα κινείται στο στιλ των επιτυχημένων σόλο εκπομπών στις οποίες μας έχει συνηθίσει. «Εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί να μην έχει πολιτικά γεγονότα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσω το face to face στιλ όταν αυτό το απαιτεί η επικαιρότητα» δηλώνει στο People.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!