Έλλη Κοκκίνου: Στα πατώματα για έναν έρωτα – «Έχω νιώσει μισοτελειωμένη» – ΒΙΝΤΕΟ


Με αφορμή το νέο της τραγούδι, «Μισοτελειωμένη» η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Fay’s Time».

Η πετυχημένη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι έχει πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο της Αλέξανδρο.

«Δεν μπορώ να καταλάβω αν ένα τραγούδι θα γίνει σουξέ, γιατί έχουν αλλάξει οι καιροί. Δεν εξαρτάται μόνο από το αν ένα τραγούδι μυρίζει επιτυχία. Μπορέι να μυρίζει επιτυχία αλλά τελικά να μη γίνει για άλλους λόγους», δήλωσε λίγο πριν βγει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μισοτελειωμένη».

«Εννοείται ότι έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα και το έχω παραδεχτεί ξανά. Έχω νιώσει μισοτελειωμένη και όχι μόνο μία φορά, αλλά το καλό είναι ότι ολοκληρώνομαι μετά, περνάει», τόνισε.

«Προσέχω πάρα πολύ, προσπαθώ για το καλύτερο το δικό μου, στερούμαι πάρα πολλά πράγματα, απολαύσεις, αλλά όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων», απάντησε για στο σχόλιο ότι είναι στα καλύτερά της.

«Πλέον δεν τον νοιάζει τον γιο μου, Αλέξανδρο, που με σταματάνε στον κόσμο θαυμαστές. Γελάει. Το θεωρεί πάρα πολύ φυσιολογικό. Είναι δύκολοι οι ρόλοι της τραγουδίστριας και της μητέρας να τους συνδυάσεις. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις», δήλωσε.

«Βάζω τους στόχους μου μεν, αλλά πάω μέρα με τη μέρα. Πρέπει να συγκεντρωθώ στο τώρα, κάνω συζητήσεις για την επόμενη συνεργασία, έχω συναυλίες που έχω οργανώσει και πάει λέγοντας», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!