Ελισάβετ Τζουβέκα: ”Ο χώρος αυτός, δεν έχει μόνο λάμψη, έχει και κακοτοπιές”

Είναι η Ελισάβετ Τζουβέκα που κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και κλέβει τις εντυπώσεις. Ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια και με τόλμη και πείσμα δείχνει σε όλους πως όταν αγαπάς κάτι πολύ πετυχαίνεις.


Είναι νέα ταλαντούχα και σέξυ. Είναι η Ελισάβετ Τζουβέκα που κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και κλέβει τις εντυπώσεις. Ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια και με τόλμη και πείσμα δείχνει σε όλους πως όταν αγαπάς κάτι πολύ πετυχαίνεις. Μάθετε τα πάντα για το κορίτσι αυτό που ήρθε για να μείνει, και όπως λέει και η ίδια επιστρέφει δυνατά!!

Μίλησε μας για το ξεκίνημα της καριέρας σου; Το τραγούδι πως μπήκε στην ζωή σου;
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, τραγουδάω. Από πολύ μικρή ήμουν μέλος σε χορωδίες, συμμετείχα σε διαγωνισμούς τραγουδιού σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα με τα μαθήματα φωνητικής , έκανα και μαθήματα βιολιού . Τελειώνοντας το σχολείο και ταυτόχρονα με τις σπουδές μου στην Φιλολογική σχολή πανεπιστημίου Πατρών, έκανα το ντεμπούτο μου σε νυχτερινά μαγαζιά της Πάτρας κι όχι μόνο.

Πως αισθάνεσαι που μέσα στην κρίση έχεις δουλειά και είσαι μια τραγουδίστρια που ζητάνε στα σχήματα;
Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που σε τέτοιους καιρούς μου δίνεται η δυνατότητα να εργάζομαι. Αυτό βέβαια οφείλεται στο ότι δεν επαναπαύομαι και δουλεύω αρκετά πάνω στην μουσική. Αισθάνομαι πολύ τυχερή γιατί υπάρχουν κι άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι οι οποίοι λόγω της κρίσης δεν βρίσκονται σε κάποιο σχήμα.

200

Τι ετοιμάζεις; Μίλησε μας για την νέα σου δουλειά; Και που σε συναντάμε;
Σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο μου τραγούδι με τίτλο “Επιστρέφω δυνατά”. Στίχοι: Γιάννης Κόκκαλης και μουσική: Πάνος Μυριάνθους. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στην Πάτρα στο νυχτερινό κέντρο Αστέρια, μαζί με αξιόλογους συναδέλφους.
Θα έκανες τα πάντα για την καριέρα σου; Η λέξη καριέρα, περικλείει πολλές σημασίες. Η μουσική σημαίνει πολλά για μένα. .έχει γίνει τρόπος ζωής πια. Ο, τι κάνω προέκυψε χωρίς επίπονες διαδικασίες. Αγαπώ το να τραγουδώ και το κάνω. Δεν θα επιβαρύνω και δεν θα πιέσω ποτέ τον εαυτό μου για τίποτε και για κανέναν. Ο, τι έρθει και αν είναι για καλό, εγώ είμαι εδώ και το περιμένω. Θα παλέψω για τις προσδοκίες και τα όνειρα μου, αλλά όλα έχουν ένα όριο το οποίο διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.

300

Είσαι μια ωραία κοπέλα. Έχεις δεχτεί ανήθικες προτάσεις;
Στην δουλειά που κάνω, κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα. Δεν έχω το δικαίωμα να εμποδίσω κανέναν στο να δείξει τον θαυμασμό του, όταν βέβαια δεν ξεπερνιούνται τα όρια. Τα πάντα είναι θέμα χειρισμού και παιδείας που διαθέτει ο καθένας μας. Οι χώροι που εργάζομαι παρουσιάζουν θέαμα, λάμψη, ομορφιά…πολλά είναι λογικά επαναλαμβάνω όμως σε επιτρεπτά όρια. ..διότι μπορώ να γίνω λιοντάρι αν νιώσω ότι κάποιος σε μια αποτυχημένη προσπάθεια θαυμασμού, μειώσει την Ελισάβετ! !

Θα πήγαινες σε ένα τάλεντ σόου; Πιστεύεις στα σόου που αναδεικνύουν τραγουδιστές;
Αξίζει ναι Θα πήγαινα. Δεν το επιδιώκω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι καλές φωνές που έχουν ξεχωρίσει από τέτοια σόου.

400

Κάνε μας μια ευχή για να κλείσουμε την συνέντευξη μας θετικά
Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας γιατί χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τίποτα.Να πιστεύουμε στον εαυτό μας και στα όνειρα μας, γιατί είναι αυτά που δεν μπορεί να μας κλέψει κάνεις.

http://www.youtube.com/watch?v=sXKIvFE5GDg



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!