Ελεονώρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: Η ύπαρξή του στη ζωή μου με έχει αλλάξει


Στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» αναφέρθηκε η Ελεονώρα Ζουγανέλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Άρη Καβατζίκη και στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega, ενώ για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με τον Νίκο Συρίγο.

«Το “Κάθε Χριστούγεννα” είναι καθαρόαιμο χριστουγεννιάτικο τραγούδι και μου το πρότεινε ο Θέμης Καραμουρατίδης, που το έγραψε, το περασμένο καλοκαίρι», είπε αρχικά η τραγουδίστρια και μοιράστηκε τις παιδικές αναμνήσεις της από τα Χριστούγεννα. «Τα Χριστούγεννα τα αγαπώ και τα περιμένω. Ως παιδί ήταν μία ευκαιρία να βλέπω τους γονείς μου λίγο παραπάνω επειδή δεν είχα σχολεία. Χαιρόμουν πάρα πολύ γιατί πήγαινα στο μαγαζί, όπου δούλευαν. Παίζαμε με τον πάτερα μου ένα παιχνίδι στο αυτοκίνητο, ποιος θα βρει τα περισσότερα στολισμένα σπίτια και μαγαζιά και κερδίζαμε βαθμολογίες, αυτό είναι μία πολύ ζέστη ανάμνηση» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, «αναζητώ τις αλλαγές και η ζωή μου τα έχει φέρει έτσι ώστε να έχω πολλές αλλαγές. Θέλω να έρχονται τέτοιες προκλήσεις που να με κάνουν να αναθεωρώ όλη μου την ύπαρξη, ακόμη και εμφανισιακά ή ψυχολογικά, να δοκιμάζω, να βρίσκω άλλες πτυχές μου. Αυτή η παράσταση μου έβγαλε κομμάτια που μπορεί να ντρεπόμουν να τα εκφράσω, ήμουν λίγο πιο συντηρητική. Βλέπω ότι το νάζι τελικά είναι καλό και κερδίζει πράγματα, ελπίζω να μου μείνει και να γίνω πιο ναζιάρα από εδώ και στο έξης. Ζω μία πιο επικοινωνιακή στιγμή στη ζωή μου, αν και θεωρώ ότι πάντα ήμουν, αλλά δυσκολευόμουν μάλλον να το δώσω, να το καταλάβουν και οι άλλοι. Είμαι και λίγο απόμακρη, αλλά λόγω ντροπής. Δεν είμαι απόμακρη επειδή δεν αγαπώ τους ανθρώπους, το αντίθετο».

Ερωτηθείσα για τον σύντροφό της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τόνισε: «Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει, αυτό είναι και ζητούμενο να συμβεί στη ζωή μας. Το ζητούμενο όταν συναντιόμαστε με ανθρώπους και τους βάζουμε στη ζωή και την καθημερινότητα μας είναι να επηρεαζόμαστε, να βγάζουμε άλλες πτυχές. Αυτή είναι η ουσία της επαφής και της συνύπαρξης. Με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συναντιόμαστε, φίλους, συνεργάτες ή συντρόφους, το ευτυχές είναι να επηρεάσει ο ένας τον άλλον. Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου υποβοήθησε στο γεγονός ότι είμαι καλά, γεμάτη και ήρεμη. Σίγουρα με κάνει να μπορώ να είμαι πιο λειτουργική και αποδοτική στο κομμάτι της παράστασης».

Δείτε το βίντεο:

 

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!