Ελεονώρα Μελέτη: «Πίστευα ότι είμαι βαθιά χαζή επειδή είμαι ξανθιά» – ΒΙΝΤΕΟ


Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής η νέα εκπομπή του Attica TV, «Black Box» και πρώτη καλεσμένη ήταν η Ελεονώρα Μελέτη.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση και αναφέρθηκε στη σύγκρουση με τα στερεότυπα που η ίδια αισθάνθηκε να έρχεται τόσο την περίοδο που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ όσο και αρκετά νωρίτερα.

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη εκμυστηρεύτηκε πως «πολλές φορές συνειδητοποιείς ότι έχεις να κάνεις με στερεότυπο όταν καλείσαι να το υπηρετήσεις και υπάρχει μια σύγκρουση μαζί του. Και έχω κληθεί να το υπηρετήσω, βλέπε Πρωινός Καφές, αλλά και με έχει επηρεάσει στερεότυπο που υπάρχει σε σχέση με τον εαυτό μου».

«Δηλαδή για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πίστευα ότι είμαι χαζή, βαθιά χαζή, επειδή είμαι ξανθιά. Εγώ έχω γεννηθεί φυσική ξανθιά, βαθιά ξανθιά. Ήταν λοιπόν μια περίοδος πολύ έντονη, που πήγαινα σχολείο, σε μια τρυφερή ηλικία μιας και ήμουν στην προεφηβεία, που τα ανέκδοτα για τις ξανθιές έδιναν και έπαιρναν. Υπήρχε αυτό το στερεότυπο ότι είμαστε χαζές ξανθιές».

«Μάλιστα μου είχε δημιουργηθεί τέτοιο άγχος που επιζητούσα και έκανα τεστ νοημοσύνης για να δω αν πραγματικά επιβεβαιώνεται το στερεότυπο. Δηλαδή με αυτό θέλω να πω πόσο βαθιά μπορεί να μας επηρεάσει ένα στερεότυπο, βιωματικά, όταν το ζούμε» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ελεονώρα Μελέτη.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!