Ελεονώρα Μελέτη για Ελένη Μενεγάκη: «Με είχαν κάνει να τη φοβάμαι»

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το προσωπικό της blog, γράφει τις σκέψεις της. Η πρώτη της ανάρτηση είχε να κάνει με την πρόσφατη επίσκεψή της στα studio του Alpha και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.


Τι από αυτά μπορεί να ισχύει και πώς είναι οι δύο τους σήμερα; Δείτε μέρος του κειμένου που δημοσιεύτηκε στο eleonorameleti.com.gr και εξηγεί πολλά:

«Πριν από δέκα χρόνια, γνώριζα την Ελένη μόνο ως τηλεοπτική προσωπικότητα. Μετά από τις 19 Σεπτεμβρίου του 2005 όμως, και ως …ανταγωνίστρια, εχθρό, απειλή. Όχι γιατί είχε συμβεί κάτι μεταξύ μας, ούτε γιατί αυτή ήταν η άποψη μου για εκείνη. Αλλά επειδή αυτό το κλίμα δημιουργήθηκε και συντηρήθηκε από τα «μέσα» για τουλάχιστον όσο χρονικό διάστημα ήμασταν τηλεοπτικά «απέναντι». Το σενάριο, ήθελε εμένα να τη μιμούμαι, να είμαι ένα κακέκτυπο της , και να προσπαθώ να της μοιάσω με κάθε τρόπο. Το σενάριο ήθελε κάθε δήλωση δική μου για το οποιοδήποτε άσχετο και ασύνδετο με την Ελένη θέμα, να είναι έμμεση ύπουλη και με πολλή φαντασία σπόντα ή προσβολή για εκείνη.

Αυτό που δεν ξέρει κανείς, είναι πως ένας από τους λόγους που αργήσαμε να τα πούμε τηλεοπτικά με την Ελένη, ήταν το γεγονός πως εγώ είχα εκφράσει την προτίμηση μου, να βγω στην εκπομπή όταν θα ήμουν έτοιμη να ανακοινώσω τη δημιουργία του μπλογκ μου αλλά και την κυκλοφορία των αθλητικών μαγιώ που βγάζω φέτος […] Γιατί η Ελένη έχει το άγγιγμα του Μίδα, και γιατί δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από την εκπομπή της.

Η δική μου Ελένη, δεν έχει σχέση καμία με την Ελένη που κάποτε με είχαν κάνει να φοβάμαι. Γιατί τη φοβόμουν. Μία φορά μάλιστα , πήγαινα σε κάτι μπουζούκια, και όταν έφτασα κάποιος με ενημέρωσε πως μέσα βρισκόταν και η Ελένη. Καλοκουρδισμένο στρατιωτάκι εγώ, πήρα τηλέφωνο τους «αρμόδιους» για να ρωτήσω αν μπορώ να της μιλήσω και να τη χαιρετήσω. Γιατί αυτό ήθελα. Ήθελα να της πω πως δεν έχω καμία σχέση με αυτή που περιέγραφαν τα περιοδικά και ήμουν πεπεισμένη πως αν με γνώριζε θα το καταλάβαινε και εκείνη.

Τελικά όχι μόνο δεν της μίλησα, αλλά με το που έκλεισα το τηλέφωνο με τους « αρμόδιους», έφυγα από το μαγαζί. Η εντολή που δέχτηκα ήταν να μην βρεθώ καν στον ίδιο χώρο μαζί της. Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, όχι μόνο βρίσκομαι στον ίδιο χώρο μαζί της, αλλά θα ήταν χαρά μου, ο χώρος αυτός να μην ήταν μόνο και πάντα τηλεοπτικά πλατό».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!