Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι έχασα 6 ολόκληρα κιλά χωρίς κόπο

Σε γνωστό περιοδικό μίλησε για όλα η γνωστή παρουσιάστρια.


Mε τη γνωστή της ειλικρίνεια παραδέχτηκε πως δεν την αγχώνει το πότε θα έρθει στη ζωή της ένα παιδί, ενώ δεν αποκλείει και την επιλογή της υιοθεσίας. Όπως δήλωσε «Δεν είμαι από τις γυναίκες που έχουν γεννηθεί για να γίνουν μανούλες. Αυτή είναι μια ανάγκη που πρέπει να σου προκύψει. Αν εμένα μου προκύψει στα 47 και βιολογικά δυσκολευτώ, υπάρχει και η υιοθεσία. Και έτσι γίνεσαι μάνα. Δεν είναι κάτι που με αγχώνει ή με πιέζει. Και δεν ζηλεύω τις μανούλες γύρω μου. Το να θέλεις ένα παιδί με οποιονδήποτε μου βγάζει ένα ένστικτο ζωώδες. Η γάτα θέλει να γίνει μαμά με τον όποιο γάτο. Το ίδιο και η σκύλα. Εγώ δεν θέλω να γίνω μαμά με τον όποιο άντρα».

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε να χάσει 6 ολόκληρα κιλά μέσα σε ένα μόνο μήνα και πώς αυτό άλλαξε ριζικά τις διατροφικές της συνήθειες, καθώς πλέον είναι vegetarian, πιο συγκεκριμένα pesceterian (pesce=ψάρι). «Τον τελευταίο χρόνο δεν έχω φάει κρέας. Τρώω μόνο ψάρι. Ο μπαμπάς μου ήταν vegetarian για 7 χρόνια οπότε όλο αυτό μου ήταν οικείο. Δεν ξέρω αν θα το κόψω για πάντα. Αυτό ξεκίνησε όταν τελείωσα πέρυσι τις θεραπείες με τη μέση μου. Επειδή είχα κάνει πολύ κορτιζόνη είχα φουσκώσει κατά 6 κιλά και ήθελα να τα χάσω. Ο γιατρός μου, μου είπε «κόψε το κόκκινο κρέας για 15 μέρες και θα δεις πόσο θα ξεφουσκώσεις». Πράγματι σε 15 μέρες έχασα 3 κιλά, γιατί δεν έπαιρνα πια τοξίνες. Έτσι το έκοψα για άλλες 15 μέρες και έχασα και τα 6 κιλά. Το σώμα μου άρχισε αμέσως να στεγνώνει. Το έψαξα το πράγμα και είδα πως μου κάνει καλό, γι’ αυτό και συνεχίζω», είπε στο People.

Πλέον η Ελεονώρα γυμνάζεται εντατικά όπως παλιά. «Γυμνάζομαι κάθε μέρα ή και δύο φορές την ημέρα αν προλάβω. Μπορεί να σηκωθώ το πρωί να κάνω πιλάτες και το βράδυ να κάνω στίβο, που είναι η μεγάλη μου αγάπη».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!