Ελεονώρα Μελέτη: Η μπηχτή για το «Μελέτησε το» και το «καρφί» για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σήμερα το «Μελέτησε το» έριξε τα καρφιά του για την επόμενη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη με την Κλεοπάτρα Πατλάκη!


Σήμερα το «Μελέτησε το» έριξε τα «καρφιά» του για την επόμενη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη με την Κλεοπάτρα Πατλάκη!

Στον κάμεραμαν είπε: «Την κάμερα μπορείς να μας την αφήσεις Παναγιώτη, την χρειαζόμαστε τουλάχιστον μέχρι τις 11 Ιουλίου και μετά βλέπουμε, έχει ο Θεός». Αμέσως μετά, αναφέρθηκε σε έναν δημοσιογράφο της εκπομπής της, τον Σπύρο Σιγούρο για τον οποίο είπε τα καλύτερα. Κι εκείνος αστειευόμενος, της απάντησε: «Φεύγω και δεν το γνωρίζω;».

Τότε, η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε: «Όχι καλέ. Στις 11 θα φύγουμε όλοι μαζί. Τώρα, ποιοι θα επιστρέψουν από Σεπτέμβρη δεν μπορώ να το γνωρίζω. Σας το ορκίζομαι, δεν σας έχω πει ποτέ ψέματα στη ζωή μου». Τέλος, η συνεργάτιδα της Ελεονώρας, Κλεοπάτρα Πατλάκη έριξε το «καρφάκι» της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λέγοντας: «Έτσι, γιατι δεν μας λένε Σπυροπούλου εμάς να ξέρουμε ότι θα έχουμε δουλειά και του χρόνου».

Δείτε το βίντεο!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!