Ελένη Τσαλιγοπούλου: ”Κόντεψα να χάσω τον εαυτό μου”

Η τραγουδίστρια σε μια σπάνια συνέντευξη.


Έχουμε να την δούμε σε τηλεοπτική συνέντευξη χρόνια. Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται να ξεκινήσει στην Αθήνα.

Η ερμηνεύτρια βρέθηκε καλεσμένη στα Καρντάσιανςκαι αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τον λόγο που έκανε ψυχανάλυση για πέντε χρόνια.

«Η δική μας η γενιά έβγαλε πάρα πολύ κόμπλεξ στη μουσική. Η κρίση που ζούμε σήμερα δεν είναι μόνο οικονομική. Είναι σε όλα. Άνθρωποι χρησιμοποίησαν τη δικαιολογία του έντεχνου για να μπορούν να βρίσκονται στη μουσική.», δήλωσε μεταξύ άλλων για αυτούς που διαχωρίζουν την έντεχνη μουσική από τα άλλα είδη.

«Έχω κάνει ψυχανάλυση πέντε χρόνια. Ήμουν σε τρελή σύγχυση. Κόντεψα να χάσω τον εαυτό μου. Κάθε τρία λεπτά σε χειροκροτάνε. Είχα φτάσει η ζωή μου να είναι η μουσική. Έβαζα τα πάντα σε δεύτερη μοίρα. Η καθημερινότητα, οι λογαριασμοί, η οικογένεια… Ήταν για όλους δύσκολο. Για τους φίλους μου, για την οικογένειά μου. Στη σκηνή υπηρχε μια ωραία μαγεία και το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν ότι προσπαθούσα να το μεταφέρω και στη ζωή. Θα τρελαινόμουν, είχα χάσει την ισορροπία μου και ευτυχώς οι άνθρωποι που είχα κοντά μου με βοήθησαν να πάρω αυτή την απόφαση. Αποδέχτηκα το πρόβλημα μου και έτσι ζήτησα βοήθεια.», αποκάλυψε η ερμηνεύτρια.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις εμφανίσεις της με την Μελίνα Κανά στον Σταυρό του Νότου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!