Eλένη Σκανδάλου: Η πιο ροκ… υποψηφιότητα για τις εκλογές με τη Λαϊκή Ενότητα [εικόνες]

Και ναι ψηφίζουμε Ελένη Σκανδάλου γιατί είναι ροκ και σκάνδαλο γκόμενα!


Η πιο… ανατρεπτική υποψηφιότητα της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι η Ελένη Σκανδάλου που κατεβαίνει υποψήφια στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Η ίδια κατάγεται από το Αγρίνιο αλλά ζει στην Αθήνα και -μέχρι σήμερα- είναι η πιο… ροκ υποψηφιότητα που έχουμε εντοπίσει.

Αφοσιωμένη στο «όχι» του δημοψηφίσματος, η κυρία Σκανδάλου αποφάσισε να ακολουθήσει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στη Λαϊκή Ενότητα και ο ίδιος την τοποθέτησε έβδομη -από τις εννέα θέσεις- στο ψηφοδέλτιο της Αιτολωκαρνανίας.

Η λίστα Αιτωλοακαρνανίας της Λαϊκής Ενότητας για τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου έχει ως εξής: Γιάννης Κολοβός, Θανάσης Γαλατάς, Βαλάντη Ευπατρίδη, Ηλίας Γεωργαλής ,Παναγιώτα Πολιτοπούλου, Δημήτρης Καζάκος, Ελένη Σκανδάλου, Γιώργος Κωλέτσης, Κώστας Κούστας. Ωστόσο, η θέση στην οποία βρίσκεται μαρτυρά πως δεν πρόκειται να βρεθεί -αυτή τη φορά τουλάχιστον- στη Βουλή.

Ιδιαίτερη είναι η αφοσίωση της κυρίας Σκανδάλου στον Μανώλη Γλέζο, αφού οι περισσότερες αναρτήσεις της στο Facebook συνδέονται με τον αγωνιστή της Αριστεράς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια φαίνεται να… απολαμβάνει τη ροκ υπόσταση που της αποδίδουν τα δημοσιεύματα, αφού τα ποστάρει στον «τοίχο» της στο Facebook.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!