Ελένη Ράντου: Στον Ρήγα οφείλεται η διακοπή του ”Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”

Η ηθοποιός αποκάλυψε πού οφείλεται το κόψιμο της επιτυχημένης σειράς.


«Το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” δεν ήταν μια καλή συγκυρία. Ίσως είναι από τα καλύτερα κείμενα τηλεοπτικά των Ρήγα- Αποστόλου, αλλά ήταν μια δουλειά στην οποία έγινε κατάχρηση εξουσίας. Δεν ξέρω τι έγινε, ήταν πάντως μια κακή στιγμή και παραγωγής και συνεργασίας» είπε η δημοφιλής ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Δεν τσακωθήκαμε ποτέ… Νομίζω η διαχείριση του Αλέξανδρου ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος, η διαχείριση μιας πολύ μεγάλης επιτυχίας που δεν ξέρω αν είχε συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη επιτυχία θα είχε».

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε ακόμη για τη γνωριμία της με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που έγινε σε μπαρ όταν η ίδια σκεφτόταν: «Πώς θα γίνει να ανοίξει η πόρτα τώρα και να μπει ο άντρας της ζωής μου;» και μπήκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Ακόμη, μίλησε για τη 17χρονη μοναχοκόρη της, Νικολέτα λέγοντας: «Η κόρη μου μεγαλώνει εμένα. Δεν ξέρω σε όλη την πορεία μου, άνθρωπο που να με έχει στηρίξει περισσότερο από το παιδί μου» και αποκάλυψε: «Δεν έκανα άλλο παιδί γιατί θα ένιωθα ότι την απατάω».

Τέλος, μίλησε και για τη σχέση της με τον πατέρα της: «Μεγάλο οιδιπόδειο. Τον έχασα πολύ νωρίς, στα 25 μου. Δεν πρόλαβε να δει πολλά πράγματα από μένα. Δεν πρόλαβε να δει το παιδί»



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!