Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τι σχολίασε η Ελένη για το αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η συνέχεια της στην τηλεόραση.


Τι ήταν να ανοίξει κουβέντα με τη Βάνα Μπάρμπα η Ελένη Μενεγάκη για το πώς κάποιες «βαφτίζονται» παρουσιάστριες εν μία νυκτί; Η παρουσιάστρια όχι μόνο αντέδρασε, αλλά και με τον τρόπο της σχολίασε τα όσα γράφτηκαν για τη χθεσινή συνέντευξη τηςΚωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή της.

Η ατάκα της Βάνας Μπάρμπα που προκάλεσε το σχόλιο της έλεγε ότι «συγνώμη, ξαφνικά εν μία νυκτί, άνθρωποι βαφτίζονται παρουσιαστές, λένε ότι τους δίνετε δαχτυλίδια και τους βάζετε κι είναι σην πρώτη γραμμή που δεν έχουν δουλέψει ούτε μέρα στη ζωή τους».

«Μισό λεπτό!«, παρενέβη η Ελένη, «εγώ δεν έχω δουλέψει σαν στέλεχος ποτέ! Έχω λόγο μόνο για αυτήν εδώ την εκπομπή που παρουσιάζω και μπαίνει το όνομα μου, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για «δαχτυλίδια» και για το που δίνονται. Και θέλω να σου πω, ότι και σε “μένα δόθηκε εκπομπή πριν από 20 χρόνια και μέσα στον χρόνο απέδειξα ότι καλά έκαναν και μου τη δώσανε. Όμως, πήρα το χρόνο μου!».

Κοινώς, η παρουσιάστρια για ακόμη μία φορά έκανε σαφές ότι το νέο αίμα στον χώρο της τηλεόρασης θέλει τον χρόνο του!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!