Ελένη Μενεγάκη: Τι ετοιμάζει για το δείπνο της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι της;

Ρεβεγιόν με πολλούς καλεσμένους για την παρουσιάστρια.


Δείπνο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη, και όπως φαίνεται δεν κρατιέται! Η παρουσιάστρια, επέστρεψε από τις Μαλδίβες που είχε πάει για να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων και βγήκε στην εκπομπή της ζωντανά το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου.

Κατά την διάρκεια της μαγερικής με τον Βασίλη Καλλίδη, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε να του κάνει κάποιες ερωτήσεις άσχετες με την βασιλόπιτα που έφτιαχνε μέχρι εκείνη την ώρα ο σεφ της εκπομπής. Συγκεκριμένα, έκαναν λόγο για… κάτι που ζυγίζει τέσσερα κιλά και το οποίο η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από τον Βασίλη Καλλίδη να μην αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής. Ο σεφ, έκανε τους υπολογισμούς του ανάλογα με τα άτομα που θα έχει καλεσμένους και κατέληξε πως τέσσερα με τεσσεράμιση κιλά είναι ότι πρέπει. Η Ελένη Μενεγάκη, του είπε πως σκοπεύει να παραγγείλει και τέσσερα κιλά βασιλόπιτα. Αν αναλογιστούμε πως ένα κιλό βασιλόπιτας αντιστοιχεί για 10 άτομα, η Ελένη δεν τσιγγουνεύεται όταν μιλάμε για μερίδες φαγητού και πρέπει να κοπεί όλη για να πέσει το φλουρί, τότε γύρω στα 40 άτομα θα είναι καλεσμένα στο σπίτι της παρουσιάστριας στα Μελίσσια.

Σίγουρα ανάμεσα στους 40 καλεσμένους θα είναι και η στενή της φίλη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την οποία πέρασαν μαζί και τα Χριστούγεννα στις Μαλδίβες.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!