Ελένη Φουρέιρα – Γιώργος Σαμαράς: Μυστικό ραντεβού στη Γλυφάδα

Επανασύνδεση ή απλά μια συνάντηση του ζευγαριού που χώρισε πρόσφατα;


Μπορεί ο χωρισμός του Γιώργου Σαμαρά με την Ελένη Φουρέιρα, ενός από τα πιο γνωστά ζευγάρια της σόουμπιζ,
να ήταν, σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν, επεισοδιακός. Ωστόσο και οι δύο θέλησαν να βρεθούν από κοντά, τώρα που κόπασε η ένταση, και να δώσουν εξηγήσεις ο ένας στον άλλο.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η Ελένη Φουρέιρα συναντήθηκε με τον Γιώργο Σαμαρά την Κυριακή το απόγευμα στη Γλυφάδα, σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της, την Ιωάννου Μεταξά.

Είχαν πάρει όλες τις «προφυλάξεις» καθώς φορούσαν σκουφιά, μπουφάν και γυαλιά. Αφού συνομίλησαν για λίγα λεπτά έξω από το αυτοκίνητο της τραγουδίστριας, σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη επιβιβάστηκε και έφυγε ενώ ο ποδοσφαιριστής με το κεφάλι σκυμμένο και έντονα σκεπτικός έφυγε με τα πόδια.

Λίγη ώρα πριν, είχαν βρεθεί για καφέ, θέλοντας να κρατήσουν μυστική τη συνάντηση τους. Έκατσαν απέναντι ο ένας από τον άλλον, ήταν πάρα πολύ σοβαροί, οι εκφράσεις των προσώπων τους μαρτυρούσαν μια αμηχανία και ότι είχαν μια συζήτηση που μόνο χαρούμενα συναισθήματα δεν έκρυβε.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει το Ciao, η Ελένη Φουρέιρα ήταν αυτή που ζήτησε από τον Γιώργο Σαμαρά να συναντηθούν καθώς τον τελευταίο καιρό είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη με την έκταση που πήρε το τέλος της σχέσης τους αλλά και το ότι η ίδια φάνηκε σε όλο τον κόσμο ότι του φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο και έκανε δεσμό με άλλον άντρα πίσω από την πλάτη του. Ήθελε να του εξηγήσει πώς έγιναν τα πράγματα και πως ο Σπυράγγελος Λυκούδης μπήκε στην ζωή της εφόσον είχαν χωρίσει, πώς ποτέ δεν τον απάτησε.

Μάλιστα φέρεται να του ζήτησε μέχρι και συγνώμη για όλα όσα συνέβησαν και τους πλήγωσαν και τους δυο τους και κυρίως τον Γιώργο Σαμαρά που φέρεται να είχε επενδύσει συναισθηματικά σε αυτή τη σχέση. Κατά τα λεγόμενα αυτών που καθόντουσαν σε διπλανό τραπέζι, ο Γιώργος Σαμαράς φέρεται να παρακολουθούσε με προσοχή το μονόλογο της Ελένης Φουρέιρα.

Αυτή έδειξε μια απολογητική διάθεση, χωρίς να επιδιώκει κάποια επανασύνδεση, αφού έχει ήδη προχωρήσει στην ζωή της και θέλοντας να κλείσει κάθε πόρτα που πονάει από το παρελθόν της με τον Γιώργο Σαμαρά.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!