Ελένη Χατζίδου: «Με έπιασε ένας απίστευτος πόνος σε όλη την δεξιά πλευρά και μούδιασε το χέρι μου» – ΒΙΝΤΕΟ


Η Ελένη Χατζίδου το Σάββατο 25 Μαΐου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως η ημέρα της ήταν αρκετά δύσκολη.

Συγκεκριμένα, ο πόνος στον αυχένα μετά το πρόσφατο ατύχημα που είχε, την ανάγκασε να παραμείνει στο κρεβάτι.

«Δύσκολο πράγμα ο αυχένας παιδιά. Εντελώς ξαφνικά για πρώτη φορά, (γιατί όλες τις άλλες φορές ένιωθα τον πόνο σιγά-σιγά να έρχεται), με έπιασε ένας απίστευτος πόνος σε όλη την δεξιά πλευρά και μούδιασε το χέρι μου. Τώρα είμαι καλύτερα γι’ αυτό μπορώ και γράφω αλλά δεν τολμώ να σηκωθώ από το κρεβάτι ακόμα», έγραψε η Ελένη Χατζίδου στο βίντεο που ανήρτησε.

Εμφανώς καταβεβλημένη είπε: «Κι εκεί που επιστρέψαμε σπίτι για να ετοιμαστούμε να πάμε σε παιδικό πάρτι, με έπιασε πάλι ο αυχένας μου και ήμουν να με κλαίνε οι ρέγκες. Έχω πάρει παυσίπονα. Η Μελίτα πήγε στο παιδικό πάρτι με τον θείο της. Θα έσκαγα αν δεν πήγαινε. Εμείς με τον Ετεοκλή κλαίμε τον πόνο μας. Δύσκολο πράγμα ο αυχένας».

Να θυμίσουμε, πως πριν λίγο διάστημα η Ελένη Χατζίδου είχε ένα μικρό ατύχημα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει τον αυχένα και το χέρι της. Μάλιστα, η ίδια χρειάστηκε να λείπει μερικές ημέρες από την εκπομπή της στο Star για να αναρρώσει.

Δείτε το βίντεο

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!