Η Έλενα Παπαρίζου σχολιάζει τον αποκλεισμό της Ελλάδας απο την Eurovision [βίντεο]

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στην Σουηδία, χώρα στην οποία μεγάλωσε, με αφορμή τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το 2005, ήταν εκείνη που χάρισε την πρωτιά στην χώρα μας με το My Number One και κανείς δεν πρόκειται να την ξεχάσει.


Στο πλαίσιο της παρουσίας της στην Στοκχόλμη λοιπόν, αναφέρθηκε για την συμμετοχή των Argo, αλλά και τον αποκλεισμό από τον τελικό του διαγωνισμού. Συγκεκριμένα είδαμε στην εκπομπή Live U, που παρουσιάζει η Πόπη Τσαπανίδου να σχολιάζει: «Είναι φυσικό να νιώθουμε μία στεναχώρια. Εγώ τα γνώρισα τα παιδιά, είναι πάρα πολύ αυθεντικά. Νιώθουν μεγάλη περηφάνεια για αυτό που έκαναν».

Εκτός αυτού αποκάλυψε στις ανταποκρίτριες του Star για την φετινή μας συμμετοχή, πως παρότι ξένισε κάποιους, άρεσε στην ίδια. «Το τόνισα ότι είναι ωραίο να επιστρέφουμε και να τραγουδάμε στην γλώσσα μας. Εμένα μου άρεσε που είχε τη λύρα και πως μιλούσε για τον Πόντο και την προσφυγιά, καθώς είναι μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας. Καμιά φορά χρειάζεται να μιλάμε και για πιο σοβαρά πράγματα», επεσήμανε η τραγουδίστρια.

Δείτε τις δηλώσεις της.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!