Έλενα Παπαρίζου: Ο θρησκευτικός γάμος, η εξωσωματική και η απιστία

Αποκαλυπτική όσο ποτέ η αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου.


Η Έλενα Παπαρίζου τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον τελευταίο καιρό έχει δώσει κάποιες συνεντεύξεις εξαιτίας της συμμετοχής της στο μιούζικαλ, Nine. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα Real και μίλησε για όλα όσα γράφονται και ακούγονται τόσο για εκείνη όσο και για το σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη.

Πώς αντιδρά όταν ακούει κακεντρεχή σχόλια για τα κιλά της; «Προσπαθώ να μην ασχολούμαι με κακεντρέχειες και μικρότητες. Δεν με κάνουν τα κιλά μου τραγουδίστρια, αλλά η φωνή μου. Σίγουρα μια ωραία εικόνα βοηθάει, αλλά η φωνή προέχει πάντα», είπε.

Η Έλενα Παπαρίζου στη συνέχεια μίλησε για τις φήμες και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της αλλά και την αυξομείωση του βάρους της. «Έγραψαν ότι έκανα εξωσωματική, που δεν έκανα, έγραψαν ότι πήρα ορμόνες, έγραψαν ότι πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας, έγραψαν, έγραψαν… Το μόνο που έγινε είναι ότι απέκτησα θυρεοειδή, τίποτα παραπάνω», αποκάλυψε.

Όπως είναι γνωστό, επίσης, η Έλενα Παπαρίζου παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Ανδρέα Καψάλη κάτω από άκρα μυστικότητα, πώς το κατάφερε; «Αν θέλεις να μην σε πάρουν χαμπάρι, δεν σε παίρνουν… Θέλαμε να κρατήσουμε το γάμο μας μόνο για εμάς και τους δικούς μας και το καταφέραμε. Δεν είπαμε τίποτα σε κανέναν άλλον, παρά μονάχα στις οικογένειές μας, γι’ αυτό και κρατήθηκε μυστικό. Αλλιώς εύκολα μπορούσε να διαρρεύσει και δεν το θέλαμε», ανέφερε δηλώνοντας πως κάποια στιγμή το ζευγάρι θα ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τέλος, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και για την απιστία λέγοντας πως δεν το αντέχει. «Δεν ξέρω, δεν ξέρω… καλύτερα να μην το μάθω αν γίνει… Μακριά από εμένα η απιστία! Δεν θέλω να μου συμβεί ποτέ, άρα δεν θα απαντήσω αν θα την συγχωρούσα… Μακριά από εμένα!», κατέληξε.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!