Ελευθερία Ελευθερίου: «Με τον Μάριο Πρίαμο δεν έχω καμία επικοινωνία, δεν το εύχομαι σε καμία γυναίκα»


Για την… διακοπή της επικοινωνίας της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη μίλησε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «I love Σου Κου» στον ΑΝΤ1.

«Το φετινό Survivor το παρακολούθησα όταν ξεκίνησε, μετά λίγο το βλέπω και λίγο δεν το βλέπω. Εντάξει, δεν κάθομαι συνεχώς αλλά όταν είμαι στο σπίτι και έχω χρόνο, θα το παρακολουθήσω. Κι αν δεν ήταν η δουλειά μου, στην οποία πρέπει να είσαι πολύ αφοσιωμένη, μπορεί και να το ξαναέκανα » συμπλήρωσε, επίσης, η Ελευθερία Ελευθερίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1. «Με τον Μάριο Πρίαμο δεν έχω καμία επικοινωνία και δεν το εύχομαι σε καμία γυναίκα. Οπότε πάμε στην επόμενη ερώτηση, όλα καλά».

«Δεν θα αναφερθώ στο θέμα αυτό (σ.σ. τη διακοπή της συνεργασίας με τον Τριαντάφυλλο). Ό,τι έγινε, έγινε. Τα είπαμε και προχωράμε παρακάτω, έτσι όπως γίνεται. Με τον Τριαντάφυλλο δεν έχουμε μιλήσει αλλά θα μιλήσουμε κάποια στιγμή. Τέλος, αυτό. Ότι ήταν να πω το είπα και πάμε για τα υπόλοιπα, καλή καρδιά».

Σχετικά με την προσπάθειά της στην Eurovision, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ήταν πολύ εύκολη η περίοδος της Eurovision, θα έλεγα. Είχα ζοριστεί πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Ήταν το ξεκίνημα μου, ήμουν ένα νέο, φρέσκο, κορίτσι που δεν είχα να χάσω κάτι. Το Φεβρουάριο του 2012 είχε υπογράψει η Ελλάδα το δεύτερο μνημόνιο και βρεθήκαμε στην Eurovision με μηδέν μπάτζετ! Πολλά έξοδα είχαν γίνει από το δικό μου πορτοφόλι, πιστέψτε με! Κατ’ αρχήν δεν οδηγούσα την περίοδο εκείνη στην Ελλάδα. Φανταστείτε πως είναι να πρέπει να μετακινείσαι σε καθημερινή βάση για να ανταπεξέλθεις σε διάφορες υποχρεώσεις τις καθημερινότητας. Από πρόβες και συνεντεύξεις μέχρι ταξίδια που έπρεπε να γίνουν».

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!