Ελεάνα Παπαιωάννου : “Aν έχουν τη μαγκιά να τραγουδήσουν Δημοτικό Τραγούδι τόσο αυθεντικά και με τέτοιο ήθος όσο η Τσαμπά”

Η Ελεάνα Παπαιωάννου ξεσπά!


Εκτός εαυτού φαίνεται πως βγήκε η γνωστή Θεσσαλόνικιά τραγουδίστρια με την κριτική της επιτροπής του σόου του Αντ1 Your Face Sounds Familiar στον Κώστα Δόξα… ή πιο συγκεκριμένα στην Γωγώ Τσαμπά!

Μετά την κριτική στον Παντελή Παντελίδη που δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων τόσο από γνωστούς καλλιτέχνες όσο και από τους φανς του τραγουδιστή ήρθε αυτή η εβδομάδα για να συνεχίσει την αναταραχή!

Φαίνεται πως η κριτική επιτροπή ξεφεύγει συχνά πια και η Μαρία Μπεκατώρου δεν προλαβαίνει να μαζεύει! Μια ακόμα ειρωνική κριτική με χλευασμό αυτή τη φορά για την Γωγώ Τσαμπά που υποδυόταν ο Κώστας Δόξας!

Η Ελεάνα Παπαιωάννου που δεν έχει μάθει να προκαλεί και μιλά σπάνια προέβη σε σχολιασμό στο προφίλ της στο facebook για το συγκεκριμένο θέμα, έχοντας άπειρα σχόλια να συμφωνούν μαζί της! Υπέρμαχος από μικρή της παραδοσιακής μουσικής δεν ξεχνά τις ρίζες μας και γράφει:

“ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΥΡΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΟΞΑ!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ!ΖΗΤΩ ΤΟ ORIGINAL ΚΛΑΡΙΝΟ!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟ ΒΙΟΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ,{ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΑ Κ ΠΙΑΝΟ},ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΣΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ Κ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΗΘΟΣ ΟΣΟ Η ΤΣΑΜΠΑ.ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ Β ΛΥΚΕΙΟΥ Κ ΕΧΟΥΝ ΗΘΟΣ Κ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ,Κ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ 5 ΠΤΥΧΙΑ Κ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΩΝ!!!”

E δεν έχει και άδικο εδώ που τα λέμε!!! Μαγκιά της που για ακόμα μια φορά μιλά έξω από τα δόντια!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!