Η Έκκληση μέσα από τις φυλακές της τραγουδίστριας που συνελήφθη στην Αλβανία

Και ο αγώνας της μάνας της να μαζέψει χρήματα από καλλιτέχνες φίλους της!


Δύσκολες ώρες για την Αναστασία Βογιατζή και την οικογένεια της που δίνουν μάχη για να αποδείξουν την αθωότητα της κόρης τους… Οι οικονομικές δυσκολίες όμως είναι μεγάλες για αυτό και…

 Τον δικό τους Γολγοθά ανεβαίνουν τις τελευταίες μέρες η μητέρα και ο πατέρας της Αναστασίας Βογιατζή που όπως και εγώ που την γνωρίζω χρόνια, έτσι και εκείνη δεν μπορούσαν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα να φανταστούν αυτό που τους συνέβη.

Να μάθουν οτι η κόρη τους συνελήφθη απο τις αστυνομικές αλβανικές αρχές όντας σε όχημα που μετέφερε τεράστια ποσότητα χασίς. Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους, μεταφέροντας μου τα λόγια της Αναστασίας που κρατείται στις φυλακές,αλλά και σε αποκλειστικές συνεντεύξεις που μου έδωσαν η μητέρα της και ο δικηγόρος της και θα διαβάσετε την Τετάρτη στο περιοδικό CIAO, με το δίκιο να τους πνίγει για όσα λάθος γράφτηκαν και ειπώθηκαν για το παιδί τους, είναι θέμα ημερών να αποδειχτεί πως την έμπλεξαν σε όλο αυτό…

Δεν θα σας πώ τίποτα άλλο γύρω από το τι ακριβώς συνέβη γιατί θα τα διαβάσετε αποκλειστικά την Τετάρτη στο CIAO.

Αυτό όμως που συμβαίνει επίσης είναι η μεγάλη μάχη που δίνουν οι γονείς της για να βγάλουν το παιδί τους από την φυλακή. Και δεν είναι λίγα τα χρήματα που χρειάζονται(ταξίδια, δικηγόροι κλπ) και οι ίδιοι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά σε όλο αυτό.

Ζητώντας από όπου μπορούν αλλά και πολύ μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, τα οποία γνώριζαν την Αναστασία και έχοντας συνεργαστεί μαζί της, να τους βοηθήσουν… Tηλεφωνώντας στον καθένα προσωπικά. Να τους στηρίξουν όπως και με όποιον τρόπο μπορούνε! Είναι προς τιμήν αυτής της μάνας που αγωνίζεται για το παιδί της. Καλό είναι όποιοι μπορούνε και όπως μπορούνε να βοηθήσουν!

πηγή: flogit.gr 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!