Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα: Δείτε εικόνες και βίντεο απο τον γάμο της χρονιάς στον Σκορπιό

Με κάθε επισημότητα τελέστηκε το μυστήριο στο ιστορικό νησί του Αριστετέλη Ωνάση.


Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο γάμος της χρονιάς.  Η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα, Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα ντύθηκε νυφούλα χθες στον Σκορπιό, το προσωπικό της καταφύγιο, όπως δήλωσε πρόσφατα και παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον καλό της Χουάν Σαρτορί, αφού τον παντρεύτηκε και με πολιτικό γάμο έξι μήνες πριν στη Γενεύη.

Ο γάμος τελέστηκε με μεγαλοπρέπεια σε τιμές και χλιδή, αλλά με λίγους κι εκλεκτούς καλεσμένους. Μόλις 40 αγαπημένα πρόσωπα παραβρέθηκαν στην ρομαντική τελετή, ενώ η νύφη έλαμψε στο ίσιο νυφικό της με τη μακριά ουρά.

48 χρόνια μετά το γάμο του Έλληνα Κροίσου και της  Τζάκι Κένεντι- Ωνάση, και την ίδια ημερομηνία επέλεξε να παντρευτεί η κόρη του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεβ, ενώ το μυστήριο τέλεσαν ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης, κ.κ. Θεόφιλος και ο Ρώσος Αρχιεπίσκοπος Βερολίνου, Γερμανίας και Μ. Βρετανίας, κ.κ. Μάρκος, οι οποίοι συναντήθηκαν λίγες ώρες πριν την τελετή στο λιμανάκι του Περιγιαλίου από όπου μεταφέρθηκαν στον Σκορπιό.

Οι περισσότεροι καλεσμένοι φιλοξενήθηκαν σε πολυτελή θαλαμηγό, που έχει καταπλεύσει στο νησί, μαζί με τους εργαζόμενους, που φρόντισαν ώστε η τελετή και η δεξίωση να κυλήσουν άψογα.

Στον Σκορπιό φυσικά βρίσκεται και η θαλαμηγός του ίδιου του Ριμπολόβλεφ, που φρόντισε να λάβει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, για να εξασφαλίσει την ιδιωτικότητα της πιο ευτυχισμένης στιγμής στη ζωή της κόρης του.

Μελανό σημείο στην ευτυχισμένη μέρα της Αικατερίνης ήταν η απουσία της μητέρας της, αφού την ίδια μέρα του γάμου της βγήκε το διαζύγιο των γονιών της!

Οι πρώτες φωτογραφίες και το βίντεο από την ημέρα του μυστηριού είδαν το φως της δημοσιότητας από το lefkadapress.gr  κι εμείς δεν έχουμε να τους στείλουμε τις καλύτερες ευχές για αγάπη και μακροημέρευση.

Δες το βίντεο:

Δες φωτογραφίες:

thalamigos-skorpios

thalamigos-skorpios2

thalamigos-skorpios3

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!