“Ευχαριστώ που αυτές τις δύσκολες στιγμές,υπάρχει τέχνη να μας δίνει δύναμη και να μας παρηγορεί”

Δείτε τι δήλωσε η σπουδαία ερμηνεύτρια σε τηλεοπτική κάμερα.


Η υπέροχη Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε για την τέχνη, την ΕΡΤ, για την κρίση αλλά και για την οικογένεια της σε κάμερα γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής.

“O καλλιτέχνης δεν υπάρχει χωρίς το κοινό, και είμαι πολύ ευτυχισμένη που αντέχει τόσα χρόνια η αγάπη του κόσμου. Ευχαριστώ που έχω συντροφιά αυτή την τέχνη και αυτό το κοινό. Ευχαριστώ που αυτές τις δύσκολες μέρες, υπάρχει τέχνη να μας δίνει δύναμη και να μας παρηγορεί. Να μας βάζει να σκεφτούμε και να μας προτείνει ένα τρόπο να ανταποκρινόμαστε στις σημερινές δυσκολίες”, είπε η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά την κρίση στην οικονομία είπε :”Αυτό που ζούμε δεν το ζούμε πια μόνοι, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Δεν ξέρω καν αν έχει επιστροφή. Αισθάνομαι πολλές φορές πως είμαστε δίπλα σε ένα μεγάλο κίνδυνο. Είτε αυτός λέγεται οικονομικός, είτε απώλεια συνείδησης”.

“Με ανησυχεί η απογοήτευση που γεννάει η εποχή, και το φταίξιμο που ρίχνουνε στις γενιές που περάσανε. Μέσα σε αυτές είμαι κι εγώ”.

Ενώ η άποψη της για την ΕΡΤ είναι πως :”Η ΕΡΤ είναι η αρχή του παγόβουνου. Ας προετοιμαστούμε”.

“Αγαπάω ο,τι έχω περάσει μέχρι στιγμής. Τα λάθη, και τις απροσεξίες και τις επιτυχίες, όλα!. Ισορροπία αντλώ από την καθημερινότητα, από την προσωπική μου ζωή, από την τέχνη, από συναντήσεις με πολύ σημαντικούς ανθρώπους που αντλώ από αυτούς!”

Τέλος μίλησε για την οικογένεια και τα μυστικά της επιτυχίας σε μία σχέση :”Η οικογένεια μου λέει τη γνώμη της, αλλά ευτυχώς δεν είναι πάντα πολύ αυστηρή” και “Δεν υπάρχουν μυστικά στις σχέσεις. Ο καθένας βάζει τις προτεραιότητες του, και πορεύεται. Υπάρχει διαρκής φροντίδα και δουλειά”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!