dipiou people 200 (2)

Το pop up bazaar που κάνουν κάθε χρόνο πριν το Πάσχα οι αδελφές Εύη και Τίνα Ρουμπέτη στο Χαλάνδρι, όπου φιλοξενούνται κομμάτια από το κατάστημα Di Più στη Ρόδο, με έκπτωση μέχρι και 70%, είναι πόλος έλξης για τους λάτρεις της μόδας, που μπορούν να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους brands σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Είναι, επίσης, αφορμή για πάρτι, καθώς τα τελευταία τρία χρόνια στο opening day του bazaar η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ξεσηκώνει το κοινό με τις μουσικές της, ενώ από εκεί περνά πλήθος εκπροσώπων της εγχώριας σοουμπίζ κάνοντας τις αγορές του σε αγαπημένες εταιρείες, όπως Etro, Missoni, Moncler, Dsquared2, Michael Kors, Marni και πολλές άλλες.

dipiou people 200 (8)

Όλα ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια στην παλιά πόλη της Ρόδου, όπου το κατάστημα Di Più έφερε στο νησί μεγάλα brands που μέχρι τότε δεν μπορούσε κάποιος να βρει στο νησί. Fendi, Byblos Blue, Roberto Cavalli και Moschino ήταν εταιρείες που βρίσκονταν τότε στην πρώτη γραμμή παγκοσμίως και έκαναν αίσθηση τόσο στο ντόπιο κοινό όσο και στους τουρίστες που κατακλύζουν κάθε χρόνο τη Ρόδο, χαρίζοντας αίγλη στο νέο κατάστημα μόδας στην παλιά πόλη. «Όταν ξεκινήσαμε, ο στόχος μας ήταν στο Di Più γυναίκες και άντρες να μπορούν να βρουν ό,τι καλύτερο προτείνει η μόδα». Από μικρές στο χώρο της ένδυσης, καθώς το πρώτο Di Più άνοιξε στη Ρόδο από την οικογένεια Ρουμπέτη το 1992. Το 2004 η Τίνα τελειώνοντας το Deree ανέλαβε το ολοκαίνουριο τότε, δεύτερο κατάστημα Di Più στην παλιά πόλη.

dipiou people 200 (6)

Γιατί Di Più; «”Di Più” σημαίνει “περισσότερο, καλύτερο”!

Στο Di Più μπορείς να βρεις κάποιες από τις καλύτερες εταιρείες ρούχων παγκοσμίως, αλλά εδώ θα βρεις και το “περισσότερο” κομμάτια που δύσκολα θα βρεις αλλού» μας λέει η Εύη. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολλούς γνωστούς Έλληνες να επιλέγουν ρούχα από το κατάστημα των αδελφών Ρουμπέτη. «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που επιλέγουν αναγνωρίσιμοι Έλληνες ρούχα μας, αλλά δεν ήταν κάτι που επιδιώξαμε. Προέκυψε με τα χρόνια πολλής δουλειάς και μεγάλης αγάπης για αυτό που κάνουμε. Οι περισσότεροι είχαν βρεθεί στη Ρόδο για διακοπές, επισκέφτηκαν το κατάστημά μας, έμειναν πολύ ευχαριστημένοι και επέστρεψαν όταν ξαναήρθαν. Απέκτησαν εμπιστοσύνη με τα χρόνια, επιλέγουν πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους από εμάς, και με κάποιους πλέον έχουμε γίνει και φίλοι!».

dipiou people 200 (5)

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.