Μπορεί να έχει κάνει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά, όπως είπε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της την περασμένη Τρίτη, ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε στις Κάννες, μάλιστα την πιο καυτή περίοδο: στο 71ο κινηματογραφικό φεστιβάλ.

Η Ελένη ήταν προσκεκλημένη ανάμεσα στους global ambassadors της L’Oréal Paris, οfficial makeup partner της κινηματογραφικής διοργάνωσης, μαζί με την Julianne Moore, την Jane Fonda, την Amber Heard και την Isabelle Adjani.

Η αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια, που διέμεινε στο θρυλικό Hotel Martinez στην Κρουαζέτ, παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Sink or Swim (Le Grand Bain) του Gilles Lellouche, ενώ παρευρέθηκε στο επίσημο cocktail dinner που δόθηκε προς τιμήν των global ambassadors του beauty brand, φορώντας μια εντυπωσιακή haute couture κόκκινη τουαλέτα των Mi-Ro, η οποία δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση. Το κομψό της χτένισμα επιμελήθηκε ο Stéphane Lancien, hair artist & expert της L’Oréal Paris, ακολουθώντας τη minimal, effortlessly hair style τάση, που επικράτησε στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, ενώ τα ξεχωριστά κοσμήματα του οίκου Chopard ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Γαλλική Ριβιέρα και με setting τη θρυλική Croisette beach, επισκέφτηκε το «πλατό» του The Worth It Show, by L’Oréal Paris, ενώ σε νυχτερινή έξοδο στο εστιατόριο Casa Mia συναντήθηκε και με τον αγαπημένο της συνεργάτη Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, που βρέθηκε στις Κάννες, όπως πάντα, για να καλύψει το κινηματογραφικό φεστιβάλ και να κάνει συνεντεύξεις με σταρ. Μάλιστα, τη Δευτέρα 14 Μαΐου και η ίδια h Ελένη Μενεγάκη είχε τη χαρά να πάρει συνέντευξη από την Jane Fonda. Η αειθαλής 80χρονη ηθοποιός, συγγραφέας, fitness guru και ακτιβίστρια, πρέσβειρα της L’Oréal Paris, στο πνεύμα του κινήματος #metoo, είχε μια χαλαρή συζήτηση με την ωραία Ελένη, κατά την οποία, μεταξύ άλλων, έστειλε μήνυμα στις γυναίκες παγκοσμίως να ανακαλύψουν την αξία τους!

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.