Δώστε Αξία στην Υγεία σας με την καλύτερη πρόταση στην αγορά

Με το Πρόγραμμα, δε θα χρειαστεί να περιμένετε έγκριση από τον ΕΟΠΥΥ για εξετάσεις, ή να περιμένετε σε ουρές και αναμονές σε δημόσια νοσοκομεία ή να καθυστερείτε να αποζημιωθείτε για έξοδα από το δημόσιο ταμείο σας.


Αξία …γιατί τώρα όλοι μπορούμε να έχουμε ένα αποδεκτό επίπεδο περίθαλψης, όταν και όποτε αυτό χρειαστεί, με ολοκληρωμένο και πάνω απ’ όλα οικονομικό τρόπο.

Εκπτωτικό

… γιατί σας παρέχει την πρόσβαση σε Ιδιωτικές Υπηρεσίες Υγείας, με χαμηλότερο από το σύνηθες κόστος επίσκεψης και θεραπείας.

 Το Εκπτωτικό Πρόγραμμα Υγείας «Αξία» παρέχει μειωμένο κόστος σε ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας και ευεξίας, όπως Οδοντιατρικές, Οφθαλμολογικές εξετάσεις και επεμβάσεις, Συνταγογράφηση, Ιατρικές Εξετάσεις, Επισκέψεις στο σπίτι, ακόμη και Εναλλακτικής Ιατρικής ειδικότητες, όπως Ρεφλεξολογία, Βελονισμό και πάρα πολλά άλλα!Το Πρόγραμμα σας παρέχει πρόσβαση σε Ιδιωτικές Υπηρεσίες Υγείας υπό τη μορφή ετήσιας συνδρομής, ώστε να καλύπτεστε πλήρως και αποτελεσματικά στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.Το Πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα ακόμη και για δωρεάν υπηρεσίες οι οποίες, ανάλογα με τη συνδρομή που θα επιλέξετε, υπερ-καλύπτουν το κόστος της ετήσιας συνδρομής σας.

Επιλέξτε κι εσείς, το Εκπτωτικό Πρόγραμμα Υγείας «Αξία» για όλες τις ανάγκες σας σε θέματα Υγείας, Πρόληψης, Ευεξίας, Νοσηλείας κλπ και κερδίστε πολλαπλά, από την πρώτη κιόλας ημέρα!

healthcare
Πρόγραμμα

… γιατί φροντίζει για την πρόληψη και την υγεία τη δική σας και της οικογένειας σας.

 

Tο πρόγραμμα αυτό δεν είναι ασφαλιστικό πρόγραμμα και ούτε δύναται να το υποκαταστήσει.

Είναι ένα συνδρομητικό, εκπτωτικό πρόγραμμα, που έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει στα μέλη του εκπτώσεις σε συγκεκριμένους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης που έχουν συμβληθεί με το πρόγραμμα, για ιατρικές κλπ υπηρεσίες υγείας, τις οποίες το κάθε μέλος πληρώνει σε προνομιακές τιμές εξολοκλήρου το ίδιο, λαμβάνοντας την εκάστοτε έκπτωση από τους παρόχους αυτούς.

11705202_632430016893177_8896207447204777049_n

«Αξία»: Η δική μας πρόταση

Το Εκπτωτικό Πρόγραμμα Υγείας «Αξία» σας παρέχει ένα αποδεκτό επίπεδο περίθαλψης, όταν και όποτε αυτό χρειαστεί, με ολοκληρωμένο και πάνω απ’ όλα οικονομικό τρόπο. Με τη συνδρομή σας στο Πρόγραμμα επιτυγχάνετε τιμές πολύ χαμηλότερες από της αγοράς, ακόμη και 50-70% του πραγματικού τους κόστους και παροχές ακόμη και δωρεάν.

Με το Πρόγραμμα, δε θα χρειαστεί να περιμένετε έγκριση από τον ΕΟΠΥΥ για εξετάσεις, ή να περιμένετε σε ουρές και αναμονές σε δημόσια νοσοκομεία ή να καθυστερείτε να αποζημιωθείτε για έξοδα από το δημόσιο ταμείο σας.

Εύκολα και απλά, με μία κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο, θα βρείτε άμεσα την ειδικότητα που σας εξυπηρετεί καλύτερα στην περιοχή που επιθυμείτε, γνωρίζοντας εκ των προτέρων το οικονομικό σας όφελος.

 

Διεύθυνση: Αγίων Πάντων 123, 17676, Καλλιθέα, Αττική

Τηλέφωνο: (+30) 211 600 1500 Fax: (+30) 211 600 1599 Email: info@axiaygeias.gr

Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 17:00

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!