Δολοφονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: «Δεν της πείραξα ούτε τρίχα», λέει μέσα από τη φυλακή ο σύντροφός της


Στην αθωότητά του επιμένει ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας που έχει προφυλακιστεί με τον 34χρονο συνεργό του για τη δολοφονία της 41χρονης από την Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη. «Δεν έχω την παραμικρή σχέση με την υπόθεση», αναφέρει μέσα από την φυλακή.

«Στην απολογία μου είπα όσα είπα από την πρώτη στιγμή. Δεν αποδέχομαι καμία κατηγορία. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τα οικονομικά της Γεωργίας. Υπάρχει ένα κενό στη δικογραφία, βάσει όσων ισχυρίστηκα», ανέφερε στο STAR.

«Δεν θα παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει. Δεν της πείραξα ούτε τρίχα ποτέ. Αν της είχα κάνει κάτι εγώ θα είχε φύγει», πρόσθεσε.

«Είχα πάρει τα φάρμακά μου και έπεσα για ύπνο. Στο σπίτι δεν υπήρχε ίχνος πάλης και οτιδήποτε άλλο που να δείχνει έγκλημα», συνέχισε ο 39χρονος κατηγορούμενος.

Αναφορικά με τον συγκατηγορούμενό του, πρόσθεσε ο 39χρονος πως υπάρχουν κενά στην κατάθεσή του, ο οποίος ήταν άλλωστε και ο άνθρωπος που τον κατήγγειλε.

«Καταρρίπτονται όσα λέει ο 34χρονος. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπει κάποιος στο σπίτι της Γεωργίας. Η κάτω πόρτα ήθελε κωδικό που ούτε ήξερα. Δεν αληθεύουν τα όσα λέει και δεν αποδεικνύεται ο ισχυρισμός του. Το θέμα είναι πως κάποια από όσα λέει δεν επαληθεύονται», είπε ο 39χρονος.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!