Δείτε την απάντηση της Φειδά στα σχόλια της Γκολεμά

Μέσω της στήλης της η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά η οποία είναι γνωστή για τις «τσουχτερές» κριτικές που δεν χάνει ευκαιρία να κάνει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της σε περιοδικό η Σίσσυ Φειδά και έδωσε την απάντηση της.


Μέσω της στήλης της η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά η οποία είναι γνωστή για τις «τσουχτερές» κριτικές που δεν χάνει ευκαιρία να κάνει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της σε περιοδικό η Σίσσυ Φειδά και έδωσε την απάντηση της. Η Ντέπυ Γκολεμά στην στήλη της είχε σχολιάσει: «Άμα δεν έχεις να φας και κινδυνεύεις να χάσεις το σπίτι σου η σωστή διαμόρφωση είναι απαραίτητη». Έτσι η παρουσιάστρια απάντησε με τη σειρά της από το περιοδικό ΟΚ.

Η ίδια είπε:
«Καταλαβαίνω την τοποθέτηση της κυρίας Γκολεμά, αλλά θα ήθελα με τη σειρά μου κι εγώ να αναρωτηθώ: «Μήπως να μην έχουμε και κουζίνα στο σπίτι μας; Διότι πού θα φτιάχνουμε τον σολομό και την πεσκανδρίτσα και όλα αυτά που μας προτείνουν καθημερινά σε 13 εκπομπές μαγειρικής;». Αν θέλουμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι, δεν νομίζω ότι οι τηλεοπτικοί σεφ μας δείχνουν πως να βράζουμε φασόλια και φακές. Επίσης κατά τη γνώμη μου, από τη στιγμή που εξαιτίας της κρίσης έχει πληγεί ανεπανόρθωτα ο τομέας της οικοδομής μηπως θα ήταν καλό να δοθεί βήμα σε κάποιους αξιόλογους επαγγελματίες από τον χώρο της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης να δείξουν τη δουλειά τους, ή ακόμη και σε νέους επιχειρηματίες που προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους; Σκοπός της εκπομπής είναι να δώσει πραγματικές και πρακτικές λύσεις, σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τον χώρο τους πιο ευχάριστο. Επίσης, μέσα από την εκπομπή προβάλλονται και πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες εθελοντισμού, όπως είναι αυτή των φοιτητών Αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολεγίου του ομίλου ΑΚΜΗ που ανακαινίζουν έναν χώρο του «Χαμόγελου του Παιδιού».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!