Δημοσίευμα μιλά για αυτοκτονία της Βέφας Αλεξιάδου – έξαλλη η μαγείρισσα

Ξέσπασε στα social media και ετοιμάζει εξώδικο.


«Κατάντια της ελληνικής δημοσιογραφίας! Δεν υπάρχει κανένας  φραγμός. Ντροπή!», γράφει στα social media η Βέφα Αλεξιάδου και κατακεραυνώνει γνωστό περιοδικό, γνωστοποιώντας ότι θα στείλει εξώδικο, μετά από δημοσίευμα που την θέλει να σκέφτεται την αυτοκτονία!

Η γλυκιά μαγείρισσα προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της, αλλά και στο πλευρό των γαμπρών και των εγγονιών της, μετά τον θάνατο και της δεύτερης κόρης της, πριν από περίπου ένα μήνα, ωστόσο, δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή της.

«Το νέο σπαρακτικό μήνυμα της Βέφας: δεν αντέχω, θα αυτοκτονήσω», είναι ο τίτλος του περιοδικού, που επικαλείται δήθεν λόγια της Βέφας και υποστηρίζει ότι είναι ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, μην μπορώντας να αντέξει τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας!

«Το έχω πει πολλές φορές θα το επαναλάβω άλλη μια. Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα δεν έχει φραγμό! Δεν σέβεται πια κανέναν. Κακοήθειες και κουτσομπολιά που διασύρουν υπολήψεις φιγουράρουν στα εξώφυλλα των περισσότερων περιοδικών. Αυτή την εβδομάδα στο εξώφυλλο του περιοδικού “Χάι” μεταξύ των άλλων, η φωτογραφία μου με το ασύστολο ψέμα, το σπαρακτικό μου μήνυμα περί αυτοκτονίας. Και το άρθρο μέσα γεμάτο κακοήθειες και ψέματα. Λόγια στο στόμα μου που όχι μόνον δεν ειπώθηκαν αλλά ούτε πέρασαν ποτέ από το μυαλό μου», γράφει στη σελίδα της στο Facebook η μαγείρισσα.

Και η Βέφα καταλήγει: «έχοντας βαθιά πίστη στο Θεό, αντιμετωπίζω το χαμό των παιδιών μου, αντλώντας δύναμη από την προσευχή και συνεχίζοντας την πορεία μου στη ζωή, με το κεφάλι ψηλά. Έχω ιερό καθήκον να φροντίσω τις εγγονές μου και να συμπαρασταθώ στους γαμπρούς μου. Είναι κι αυτοί παιδιά μου. Ζήτησα από τους υπευθύνους του περιοδικού να κάνουν διάψευση, αλλιώς θα στείλω εξώδικο. Kριμα! Τι ντροπή για ένα έντυπο να προσπαθεί να πουλήσει με κακοήθειες και κουτσομπολιά για πρόσωπα γνωστά στον κόσμο! Κατάντια της ελληνικής δημοσιογραφίας!».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!