Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Πότε παίρνει εξιτήριο


Ο Δημήτρης Σταρόβας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο, ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε σήμερα (24/5) στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα για την εξέλιξη της υγείας του καλλιτέχνη.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε: «Νομίζω ότι είναι ευχάριστα τα νέα! Θέλω να θυμίσω στους τηλεθεατές ότι ο κύριος Σταρόβας εισήχθη πριν από μέρες στο Τζάνειο νοσοκομείο στη νευρολογική κλινική με ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο. Είχε προβλήματα με την πίεση, τα οποία αντιμετωπίστηκαν, έχει προβλήματα με την ομιλία τα οποία αντιμετωπίζονται, πάει κάθε μέρα και καλύτερα.

Προχθές το βράδυ εμφάνισε ένα καρδιακό επεισόδιο, κολπική μαρμαρυγή. Θα μείνει ακόμα δύο μέρες για παρακολούθηση και πιστεύουμε ότι αν όλα κυλήσουν ομαλά την Δευτέρα θα πάει σπίτι του».

Από την πλευρά της, η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη, σε δηλώσεις της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είπε: «Τον έχει αναλάβει πλέον η καρδιολογική κλινική, έπειτα από την αμέριστη φροντίδα που δέχτηκε από τη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου. Από χθες το απόγευμα έδειξε να σταθεροποιείται και πάλι, όλες οι τιμές ήλθαν σε κανονικά επίπεδα και η βραδιά ήταν απολύτως ήρεμη. Προχωράμε αισιόδοξα».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!