Δημήτρης Σταρόβας : Αν γεννιόμουν πλούσιος δε θα έκανα έκπτωση στις επιλογές μου

Δείτε τι δήλωσε ο δημοφιλής και ταλαντούχος κύριος Σταρόβας


Δείτε τι δήλωσε ο δημοφιλής και ταλαντούχος κύριος Σταρόβας

Δείτε τι δήλωσε ο δημοφιλής και ταλαντούχος κύριος Σταρόβας

Δείτε τι δήλωσε ο δημοφιλής και ταλαντούχος κύριος Σταρόβας

 

Η πολυχρωμία τον χαρακτήριζε από μικρό, όπως ο ίδιος ομολογεί. Κιθαρίστας, ηχολήπτης, ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός, με όποια ιδιότητα και να τον προσφωνήσει κανείς η ταυτότητά του.. είναι εκείνη που τον χαρακτηρίζει. Ο Δημήτρης Σταρόβας σε μια συνέντευξη εφ’ολης της ύλης στο περιοδικό EΓΩ!

  • Εσείς ως λίμπερτο, ταιριάζετε με όλους. Είτε στην τηλεόραση είτε στη μουσική..

“Τα περισσότερα από αυτά που έχω κάνει είναι για οικονομικούς λόγους, δεν ήταν όλες επιλογές για τις οποίες πρέπει να υπερηφανεύομαι. Αν γεννιόμουν πλούσιος, δεν θα έκανα καμία έκπτωση στις επιλογές μου!”

  • Κιθαρίστας, ραδιοφωνικός παραγωγός, ηθοποιός, μάγειρας. Δεν έχετε μια συγκεκριμένη ταυτότητα.

“Εγώ, από πιτσιρικάς, θυμάμαι τον εαυτό μου να ξοδεύομαι σε διάφορα πράγματα. Η πολυχρωμία με χαρακτηρίζει από μικρό. Αυτό, όμως, σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι κάποιος καλός σε τίποτε από όλα. Για να φτάσεις στην κορυφή, πρέπει να ασχοληθείς μόνο με ένα πράγμα. Αλλά εμένα δεν με ενδιέφερε ποτέ ο πρωταθλητισμός. Ειδικά στην τέχνη. Δεν είμαι διατεθειμένος να γίνω ούτε Σγουρός ούτε Καβάκος! Εχει θυσία, έχει κόστος αυτό. Να θυσιάσεις και την προσωπική σου ζωή.”

  • Ο πρωταθλητισμός δεν θα σας έφερνε και περισσότερα χρήματα;

“Πιθανότατα, αλλά εγώ δεν μπορώ να θυσιάσω την προσωπική μου ζωή, δεν μπορώ να θυσιάσω τους φίλους μου και το χαβαλέ μου!Μπορεί να είμαι και τεμπέλης,ποιος ξέρει! Αλλα επειδή είμαι ταλαντούχος- και δεν το λέω με έπαρση αυτό- με οτιδήποτε ασχοληθώ, θα είναι τουλάχιστον αξιοπρεπές.”

Πηγή: real.grΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!