Δημήτρης Πέλκας – Κυβέλη Μάρδα: Ρομαντικό ταξίδι στην Καππαδοκία


Στα βάθη της Ανατολής ταξίδεψαν ο διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Πέλκας και η σύζυγός του Κυβέλη Μάρδα. Οι δυο τους κάνουν σχέδια για να γίνουν γονείς, αφού πρώτα ολοκληρώσουν άλλους κύκλους της ζωής τους.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Ρομαντικό ταξίδι στην Καππαδοκία έκαναν ο διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Πέλκας και η σύζυγός του Κυβέλη Μάρδα. Οι δυο τους ζουν μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη και βρήκαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τώρα αυτό το κοντινό για εκείνους ταξίδι, που για πολλούς είναι όνειρο ζωής. Στη σύντομη απόδρασή τους απόλαυσαν όλα όσα «πρέπει» κανείς να κάνει στην Καππαδοκία, επισκέφθηκαν τα αξιοθέατα και σίγουρα θα μιλούν για ένα ταξίδι ζωής, σε έναν διαφορετικό προορισμό.

Οι δυο τους έχουν ήδη δημιουργήσει έναν κύκλο στην Κωνσταντινούπολη, έχουν πολλούς φίλους και έχουν αγαπήσει πολύ τον τρόπο ζωής. Άλλωστε, στο Φανάρι επέλεξαν να κάνουν και τον γάμο τους, στις 26 Ιουνίου 2022. Ο επιθετικός της τουρκικής Μπασακσεχίρ βρίσκεται ήδη αρκετά χρόνια στην Τουρκία, καθώς το 2020 πήρε την πρώτη μεταγραφή για τη Φενερμπαχτσέ. «Την απόφαση για τη μετακόμιση την πήραμε κυριολεκτικά σε μία νύχτα. Ήρθα εδώ ακολουθώντας τον άνθρωπο που αγαπώ με όλη μου την ψυχή, τον άνθρωπό μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Δημήτρης», έλεγε τότε στη Realnews η κόρη του πολιτικού και οικονομολόγου Δημήτρη Μάρδα, η οποία είναι ακόμη φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στην Ιατρική Σχολή.

Ο σκόρερ της Εθνικής Ελλάδας και η σύζυγός του, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν πολύ να γίνουν γονείς. Επειδή προέχει, όμως, η αποφοίτηση της όμορφης Κυβέλης, όλα θα μπουν στο πρόγραμμα μετά το καλοκαίρι. Προς το παρόν, οι δυο τους σχεδιάζουν να περάσουν το Πάσχα στην Πόλη μαζί με τους κουμπάρους τους, αφού οι ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις του Δ. Πέλκα δεν επιτρέπουν ανάπαυλα, και ονειρεύονται τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!