Δημήτρης Πάσιος: ”Το αρνητικό των τάλεντ σόου, είναι ότι βγάζουν κάτι άλλο και όχι μουσική”

Τραγουδιστής ή ηθοποιούς.. Θα δείτε πως αυτό το παιδί αξίζει να πραγματοποιήσει και τα δύο.. Να πρωταγωνιστήσει σε ένα μιούζικαλ! Μετά τους Τριημιτόνιο η σόλο καριέρα.


Από την πρώτη στιγμή όπως λέει και το τραγούδι του σε κερδίζει. Με το πρόσωπο του την ομορφιά του αλλά πάνω από όλα με τον χαραχτήρα του. Ο Δημήτρης Πάσιος που γνωρίσαμε μέσα από του Τριμητόνιο, απαντάει σε όλα στην Άννα Τσιάλτα και το bizznews.gr. Για την σόλο καριέρα, αλλά και για εκείνα τα όνειρα που θέλει να πραγματοποιήσει. Τραγουδιστής ή ηθοποιούς.. Θα δείτε πως αυτό το παιδί αξίζει να πραγματοποιήσει και τα δύο.. Να πρωταγωνιστήσει σε ένα μιούζικαλ!!
Σε γνωρίσαμε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στο μουσικό reality X-Factor όπου ήσουν ο ένας από τα τρία μέλη του γκρουπ ΤΡΙΗΜΙΤΟΝΙΟ. Τι εμπειρίες αποκόμισες από το παιχνίδι αυτό;
 Το παιχνίδι ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω κάποιους από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς,ο Αλεξ Παναγή,ο Γιώργος Θεοφάνους και πολλοί άλλοι οι οποίοι μας συμβούλευαν και μας βοηθούσαν καθ’ολη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης πρέπει να πώ οτι παρόλο που ήταν “διαγωνισμός” και που έπρεπε να βγει ένας νικητής στο τέλος, δεν υπήρχε καθόλου ανταγωνιστικό κλίμα μεταξύ μας. Αντιθέτως, μας έδενε περισσότερο με τα υπόλοιπα παιδιά. Το μόνο αρνητικό που θυμάμαι είναι οτι κάποιες φορές στα live ,έβγαινε προς τον κόσμο οτι τα παιδιά που διαγωνίζονταν ήταν σε δεύτερη μοίρα και πρόβαλαν άλλα πράγματα.
2
Θα ήθελες να μας πεις τους λόγους που διαλύθηκε το συγκρότημα Τριημιτόνιο και αποφάσισες να κάνεις σόλο καριέρα;
 Καταρχήν το συγκρότημα δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι από την κριτική επιτροπή. Ο καθένας από μας είχε δηλώσει συμμετοχή ξεχωριστά και είχε το δικό του όνειρο. Απλά ο μόνος τρόπος να περάσουμε την τελευταία audition ήταν να δεχτούμε την πρόταση των κριτών να σχηματίσουμε αυτό το γκρούπ. Αφού τελείωσε το παιχνίδι και αφού δουλέψαμε για ένα μεγάλο διάστημα σε πολλά μαγαζιά, βάλαμε ένα στοίχημα με τα παιδιά: Πως αν δεν πετύχουμε κάποιους στόχους που είχαμε βάλει σε κάποιο χρονικό διάστημα, σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά και πως πρέπει να πάρει ο καθένας το δρόμο του. Και έτσι έγινε. Δεν υπήρχε κάποιος τσακωμός ή κάποια σύγκρουση, αντίθετα είμαστε πιό αγαπημένοι από ποτέ. Και επειδή αγαπάω πάρα πολύ τη μουσική και το τραγούδι, μου είναι το ίδιο αν θα το κάνω ως σόλο τραγουδιστής ή ως μέλος ενός γκρουπ. Τη σολο καριέρα τη έφεραν απλά οι συγκυρίες.
Από όσο γνωρίζω σπουδάζεις και ηθοποιός στην Σχολή της Ελντας Πανοπούλου. Θα μου μιλήσεις για αυτό;
Το θέατρο μου το έβαλε στο μυαλό σαν ιδέα ο πρώην μάνατζερ μας,ο Αλεξ Παναγη. Είπε οτι θα με βοηθήσει πάρα πολύ και στην ερμηνεία μου στο τραγούδι αλλά και οτι θα μου αλλάξει όλη μου την υπόσταση. Τον πρώτο καιρό στη σχολή απλά εξερευνούσα διότι ήταν κάτι εντελώς καινούριο και επίσης κάτι που δεν περίμενα ποτέ οτι θα κάνω. Αργότερα είδα οτι μου αρέσει πάρα πολύ και ομολογώ οτι έχει ήδη κερδίσει μια ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου. Η κυρία Ελντα Πανοπούλου με βοήθησε πολυ σε όλο αυτο το ταξίδι.
2 3
Ακούστε το τραγούδι του
Το νέο σου τραγούδι κυκλοφορεί και σημειώνει επιτυχία. Θα μου πεις για την συνεργασία σου με τον Νίκο Τερζή
Με τον Νίκο Τερζή συνεργαστήκαμε πρώτη φορά το χειμώνα του 2011 ακόμα ως μέλος των τριημιτόνιο, οταν η εταιρεία μας, μας πρότεινε να λάβουμε μέρος στον ελληνικό τελικό της eurovision Ο Νίκος είχε γράψει τη μουσική του κομματιού και αμέσως μετα τη διάλυση του γκρουπ μου είπε οτι έχει ένα τραγούδι για μένα το οποίο το κυκλοφορήσαμε μετά από μερικούς μήνες. Ενάμισι χρόνο μετά αφου ήμασταν διαρκως στο στούντιο και διαλέξαμε κι άλλα κομμάτια,ο Νίκος και ο αδερφός του ο Πάνος Τερζής, έγιναν οι παραγωγοί του πρώτου μου προσωπικού δίσκου, ο οποίος κυκλοφόρησε το Σεπτέμβρη με τίτλο Απ’την πρώτη στιγμή.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!