Δημήτρης Φέσσας – «Architect»


Ο Δημήτρης Φέσσας συστήνεται με το κοινό παρουσιάζοντας το single «Architect». Ο ίδιος υπογράφει τους στίχους και χαρίζει τη φωνή του σε ένα κομμάτι που αποτελεί ένα μείγμα ποπ και ροκ ήχων.

Το Architect ξεκίνησε να γράφεται μόλις ο Δημήτρης Φέσσας επέστρεψε από τις σπουδές του στην Αμερική. Όπως θυμάται: «Είχα πάθει ρήξη χιαστού και μηνίσκου και ξεκίνησα να γράφω το Architect στο κρεβάτι. Είναι η τυχαιότητα της στιγμής. Κάποια πράγματα στην ζωή προκύπτουν χάρη σε όσα έχεις διδαχθεί, αλλά πολλές φορές επηρεάζει και το τί περνάς». Για εκείνον η γνώση ήρθε να συνδεθεί με την στιγμή. Ξεκίνησε να γράφει τους στίχους και τη μουσική του Architect στα 23 του και του πήρε 3 χρόνια για να προσθέσει την φωνή κι άλλα τόσα για να αποφασίσει να το μοιραστεί με το ευρύ κοινό.

«Η μουσική μπορεί πολύ γρήγορα και άμεσα να σου επηρεάσει τα συναισθήματα. Γι’ αυτό θέλω να γράφω χαρούμενη μουσική. Το Architect μιλάει για τον ήλιο, για όμορφες εικόνες. Όταν γράφεις μουσική έχεις την ελευθερία να δημιουργήσεις ό,τι θες. Το Architect, είναι για εμένα μία προσπάθεια να μιλήσω με τον δικό μου τρόπο για τον ήλιο και μερικά από όσα συμβολίζει για εμένα. Επιλέξαμε ως τοπίο για το videoclip ένα δάσος, εκεί που ο ήλιος είναι απολύτως απαραίτητος για να δώσει ζωή».

Το «Architect» είναι το πρώτο single από τον δίσκο του Δημήτρη Φέσσα που θα κυκλοφορήσει το 2025.

Προηγούμενο ΆρθροAntaeus: O βραβευμένος με Grammy συνθέτης κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο «Athena»
Επόμενο ΆρθροΟλοκληρωμένες προϊοντικές και ψηφιακές λύσεις για βιώσιμη επιχερηματικότητα από τη Vivechrom

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!