Δήμητρα Βαμβακούση: Στο γυμναστήριο με την καλύτερη παρέα 


Η Δήμητρα Βαμβακούση, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές με τον άνδρα της και την μονάκριβη κορούλα τους που τους έχει κλέψει τα μυαλά και την καρδιά με τις τσαχπινιές της.

Παράλληλα, προσπαθεί να διαθέτει λίγο χρόνο για τον εαυτό της με αποτέλεσμα να πηγαίνει με κάθε ευκαιρία στο γυμναστήριο προκειμένου να εκτονωθεί αλλά και να γυμνάσει το κορμί της.

Μην ξεχνάμε πως και ο άντρας της Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ιδιαίτερα γυμνασμένος και όπως κάθε μανούλα θέλει το συντομότερο δυνατόν να έχει πάλι τις αναλογίες προ γέννας.

Η Δήμητρα Βαμβακούση μοιράζεται συχνά στιγμιότυπά της στα social media και αυτή τη φορά πήγε στο γυμναστήριο έχοντας μαζί της το μωρό της και μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram. Η ίδια μας έδειξε πως είναι το σώμα της 2 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της φορώντας ένα κολάν και ένα crop top και όπως βλέπουμε είναι αδύνατη και με ελάχιστη κοιλίτσα.

Σε προγενέστερη ανάρτησή της η αθλήτρια χθες Κυριακή είχε γράψει: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι ανώτερο από το να κοιμάμαι αγκαλιά στο κρεβάτι με τον άντρα μου και το μωρό μου».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!