Tο Δημαρχιακό Μέγαρο της Γλυφάδας «ντύθηκε» στα ροζ με την Σάσα Πατεράκη να δίνει το σήμα

Μαζί για την Ζωή … Μια εκδήλωση που γέμισε Ζωή την Γλυφάδα


Ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας (με καρκίνο μαστού), όλες υπέροχες γυναίκες που έχουν περάσει από αυτό το μονοπάτι μαζί με τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ διοργάνωσαν μία ημερίδα με θέμα «Πρόληψη..ο καλύτερος σύμμαχό σας» στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα του Καρκίνου του Μαστού.

1 2 3

 

Η Μάγδα Τσέγκου καταξιωμένη δημοσιογράφος αλλά και γυναίκα που στέκεται δίπλα στις γυναίκες άνοιξε και συντόνισε μία συζήτηση με επιστήμονες καταξιωμένους, γυναίκες που κέρδισαν την μάχη και τις εμπειρίες τους. Ο δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου χαιρέτησε και καλωσόρισε όλον τον κόσμο που παρευρισκόταν εκεί, και πιστέψτε με ήταν πάρα πολύς.

5 4

Η Σάσα Πατεράκη Πρόεδρος του συλλόγου, αλλά και γυναίκα που βγήκε νικήτρια από τη μάχη,  αναφερόμενη στο έργο όλης της ομάδας, με πολύ δύναμη αλλά και ένα μεγάλο χαμόγελο, έδωσε κουράγιο αλλά και αισιοδοξία ότι όλοι είμαστε μαζί και προχωράμε.

H Πρόεδρος του Συλλόγου Σάσα Πατεράκη 

6

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας που στηρίζει την Πρόεδρο του Συλλόγου αλλά και που έχει βάλει μπροστά να αλλάξει την Γλυφάδα με τον δικό του Αληθινό τρόπο!!

 

 

 

 

7

 

Πηγή: likewoman.gr

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!