Διαζύγιο-Βόμβα: Νίκος Καρβελάς-Αννίτα Πανιά δίνουν τέλος στο γάμο τους;

Πέντε χρόνια μετά τον γάμο Καρβέλα-Πάνια και την απόκτηση του μονάκριβου γιου τους Ανδρέα, τα δημοσιεύματα οργιάζουν ότι οδεύουν στον χωρισμό.


Από χθες το απόγευμα τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φήμες και δημοσιεύματα που θέλουν τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνιανα βάζουν τέλος στον γάμο τους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο μουσικοσυνθέτης έχει ήδη φύγει από το σπίτι κι έχει βρει ένα καινούργιο σπίτι όπου μένει μόνος του, στην ευρύτερη περιοχή της Εκάλης, την ώρα που η Ανίττα Πάνια κάνει πυρετώδεις προετοιμασίες για τη εκπομπή της στο κανάλι που μεταγράφηκε, το Ε.

Πάντως, προς το παρόν, κανένας από τους δυο τους δεν έχει μπει στη διαδικασία διάψευσης ή επιβεβαίωσης της φήμης που συζητιέται. Τα 5 χρόνια που έχουν περάσει από τον γάμο τους, μετά την απόκτηση του γιου τους Ανδρέα, στο εκκλησάκι του «Politia Tennis Club», με τη νύφη να φοράει ένα κατακόκκινο νυφικό-φόρεμα, έχουν διατηρήσει πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

pania

Την περίοδο του γάμου τους η τελετή και το πάρτι συζητήθηκαν πολύ και οι δηλώσεις των κουμπάρων Ρούλας Κορομηλά και Κώστα Δροσόπουλου έκαναν τον γύρο των εκπομπών.  Τον γάμο ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι με την Julie Massino να ανοίγει τη βραδιά και να ακολουθούν οι Λευτέρης Πανταζής, Άντζελα Δημητρίου και η Άννα Βίσση, με τον γιο τους Ανδρέα να χειροκροτείται , αφού έλαμψε παίζοντας ντραμς!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!