Διαζύγιο βόμβα για Τζόνι Ντεπ & Αμπερ Χερντ!

Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου.


Tην ώρα που κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως το διάσημο ζευγάρι αυτή την περίοδο προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο του παιδί, απ΄την άλλη δημοσίευμα του Star Magazine τους χωρίζει! Συγκεκριμένα, τα νέα που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν λιγες ώρες αναφέρουν ότι το συγκρότημα το οποίο δημιούργησε εδώ και καιρό, με το όνομα Hollywood Vampires, ο Τζόνι Ντεπ, έχει εκνευρίσει την σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, με τους καβγάδες τους να είναι συνεχείς και το ενδεχόμενο του χωρισμού ορατό.

Γράφτηκε μάλιστα πως η Amber Heard κουράστηκε με τον Johnny Depp, ο οποίος την βάζει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα για χάρη του συγκροτήματός του Hollywood Vampires.

«Βρίσκει ανόητο όλο αυτό με το γκρουπ. Υποτίθεται πως θα ήταν το χόμπι του, αλλά έχει μπει στη ζωή τους. Καλεί την μπάντα μόνιμα στο σπίτι για πρόβες και η Amber δεν τον βλέπει καθόλου ή όποτε τον βλέπει είναι μαζί τους και απλά… βαρέθηκε», δήλωσε άνθρωπος κοντά στην 29χρονη ηθοποιό. Αλήθεια ή ψέματα ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους.

Oι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diary», το 2011 και έγιναν ζευγάρι το 2012, μετά τον χωρισμό του Ντεπ από την επί χρόνια σύντροφό του, Βανέσα Παραντί. Τα Χριστούγεννα του 2014 το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, ενώ, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!