Διάσημες γυναίκες που έχουν καταψύξει τα ωάριά τους

Αυτές είναι οι διάσημες που έχουν καταψύξει τα ωάρια τους σε περίπτωση που δεν βρουν πατέρα σύντομα !


Μαζί με τη «δική» μας Σίσσυ Φειδά, είναι πολλές οι διάσημες κυρίες της διεθνούς showbiz που έχουν επιλέξει να καταψύξουν τα ωάρια τους από φόβο μήπως δεν βρουν τον κατάλληλο πατέρα του παιδιού τους ή  αντιμετωπίσουν στο μέλλον κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που ίσως τους στερήσει τη χαρά της μητρότητας.

Άλλωστε, ο μέσος όρος ηλικίας των γυναικών που γίνονται μητέρες μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Και αυτό γιατί η γυναίκα του σήμερα, εργάζεται συνεχώς ή προσπαθεί να χτίσει την καριέρα της.

Ακόμα και αν βρει σύντροφο, η σύγχρονη γυναίκα, προσπαθεί να καθυστερήσει όσο μπορεί τη μητρότητα με αποτέλεσμα ορισμένες γυναίκες να φτάνουν να κάνουν παιδιά ακόμα και μετά τα 40. Και φυσικά, οι διάσημες του Χόλιγουντ είναι από αυτές τις γυναίκες που αποφασίζουν να κάνουν παιδιά σε αρκετά μεγάλη ηλικία. Για να έχουν το… κεφάλι τους ήσυχο, ηθοποιοί, τραγουδίστριες και άλλες πλούσιες και πολύ επιτυχημένες γυναίκες παγκόσμιου βεληνεκούς έχουν ήδη καταψύξει τα ωάριά τους.

Όπως η Νικόλ Κίντμαν αλλά και η Μάρσια Κρος οι οποίες ήθελαν πολύ να κάνουν παιδιά, όμως στην κατάλληλη για τις ίδιες στιγμή. Το ίδιο έκανε και η Τζάνετ Τζάκσον η οποία είχε καταψύξει εδώ και χρόνια τα ωάριά της αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να φέρει στον κόσμο τα παιδιά της με τον δισεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της Γουίσαμ Αλ Μάνα. Επίσης, η Μαρία Μενούνος έχει καταψύξει τα ωάριά της η οποία αν και είναι ήδη 35 ετών, ακόμα δεν κάνει σχέδια για να αποκτήσει παιδί. Είναι όμως ασφαλής καθώς έχει τα ωάριά της που θα τη βοηθήσουν να αποκτήσει παιδί ακόμα και αν φτάσει 40 χρονών για να το αποφασίσει.

Τέλος η εκρηκτική Σοφία Βεργκάρα έχει δηλώσει πως θέλει να καταψύξει τα ωάριά της προκειμένου να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Όσο για τη δική μας Σίσσυ Φειδά, παραδέχτηκε δημοσίως πως έχει καταψύξει τα ωάριά της πριν από πέντε χρόνια και πρόσθεσε: «Ήθελα, εφόσον η επιστήμη μού δίνει τη δυνατότητα, να λάβω τα μέτρα μου ώστε να μη χρειαστεί στο μέλλον να στερήσω από τον εαυτό μου τη χαρά της μητρότητας…»

Πηγή: mothersblogs.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!