Διαμαντής Καραναστάσης: Η Ζωή με ζηλεύει, εγώ το κρύβω


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης μίλησαν για την σχέση τους στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στην ερώτηση αν υπάρχει ζήλεια στη σχέση, αμφότεροι απάντησαν:

Διαμαντής Καραναστάσης: «Υπάρχει ζήλεια, απλώς ο ένας το δείχνει ο άλλος δεν το δείχνει (γέλια)», είπε δείχνοντας το με το χέρι την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας. «Εγώ το κρύβω», είπε στη συνέχεια για να απαντήσει στη συνέχεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου «Νομίζεις…» (γέλια)

Σχετικά με αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου μαγειρεύει στο σπίτι, ο Διαμαντής Καραναστάσης απάντησε: «Δεν είναι το φόρτε της η μαγειρική. Όταν θέλει να μαγειρέψει προσπαθεί να φτιάξει αριστουργήματα και τα πετυχαίνει, αυτές τις δυο φορές. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πάρα πολύ.

Όσον αφορά για το αν είναι υποστηρικτική, απάντησε: Η Ζωή είναι ένας πολύ σπάνιος άνθρωπος σε αυτό τον τομέα. Κι όχι μόνο απέναντι σε εμένα, αλλά και απέναντι σε όλους. Πόσο μάλλον σε εμένα. Στις 100 φορές που μπορεί να έχουμε σύγκρουση, θα υποχωρήσει στις 101.

Στο ερώτημα αν βρίσκονταν μαζί στην πολιτική σκηνή, αλλά δεν συμπορεύονταν στην προσωπική ζωή θα αντλούσαν την ίδια δύναμη με τώρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε: «Είμαστε μαζί από τον Απρίλιο του 2016. Εμένα μου δίνει πάρα πολλή δύναμη το ότι είμαστε μαζί σε αυτή την πορεία. Ξέρω βέβαια ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο ταυτόχρονο και για εκείνον, αλλά και για εμένα, αλλά σίγουρα θα ήταν αλλιώς αν δεν ήμασταν μαζί και σίγουρα θεωρώ ότι και η απόφασή μας να είμαστε μαζί σε αυτή την πολιτική προσπάθεια, η απόφασή μας είναι μια απόφαση ειλικρίνειας. Νομίζω ότι αυτή η ειλικρίνεια και η αλήθεια είναι αυτή που μας δυναμώνει.

Από την πλευρά του ο Διαμαντής Καραναστάσης, τόνισε: «Εγώ πρώτα απ’ όλα δεν βρισκόμουν σε αυτό το πόστο, σε αυτό το νησάκι της προσωπικής μου οδύσσειας, αν δεν υπήρχε η Ζωή. Οπότε δεν μπορώ να πω τι θα γινόταν χωρίς τη Ζωή».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!